Halloween!!

Javars! igår var alltså den beryktade halloweenfesten/30-årsfesten :). Det som sög var att jag vaknade med feber IGEN!!! jävla helvete! Men jag tog en tablett och la mig och sov i soffan lite sen så drog jag in till Emelie för timmar av styling, som sagt febern ska inte hindra mig från att ha ett liv. Hur eller hur så blev vi snygga som få och begav oss till festen som hölls i brevikskolans matsal. Det vart en kulig fest med lekar och god mat. Jag drog dock vidare vi 11-12-snåret sådär för att möta upp med min älskade pöjk<3 och lite folk, så gick vi till club 9. Där var det trevligt och folk bjöd på liiiite för mkt alkohol (jag var ju redan sådär lagom berusad liksom xD) så det blev väl egentligen lite för mkt där på slutet. Men kvällen avslutades med en kababtallrik på Åhmans med Rasmus och några till, sen soooova!

Vaknade imorse med baksmällan from hell kan jag tala om! huu... ingen trevlig upplevelse. Men efter lite "hissåkande" på toaletten så mådde jag hyffsat iaf och kunde intaga frukost då Rasmus och jag var sjuukt hungriga! Kom väl hem rund 12-13 idag, hävde i mig en skål med chips och ostbågar xD och somnade i soffan. Sen kom Sofie hit :D hon tyckte jag såg ut som ett "utskitet äpple" där jag låg utslagen i soffan xD ska jag ta det som en pik? iaf trevligt att träffa henne :)

Här kommer lite bilder från festen!



Jag och kusin Emelie som "djävulstvillingar" har ingen helbild dock, kommer kanske en annan dag :)



Pappa, Micke och Allan



Mamma som discoängel utan vingar



Jag och min bordskamrat Jonathan. Jag är snygg som vanligt ;) hahaha



Mormor som häxa!



Ida som svart ängel/dödsängel (?) och min förtjusande "tvilling" :P



Avslutar med en bild på kusin Tessan :)


Nu ska jag konsumera lite popcorn för att senare förpassa mig till sängen och SOOOOVAAA! <3

puss och hejjjjj förgätmigej!

JENNIFER <3

Idag har min älskade, bästa, mysigaste, snyggaste och allmänt fantastiska Jennifer vart här :D Evelyn och jag var som två barn på julafton innan tomten kommer xD Och så plötsligt stod hon där i dörren och vi hade nära till tårarna allihopa tror jag nog! Jag har inte sett henne sen början på augusti nån gång!!!! detta är fan inte okej kom vi fram till. Men jag ska antagligen träffa det lilla livet på söndag igen :) typ fika eller nått. Så idag har det varit extremt mysigt och trevligt, vi har bakat scones och Jennifer fick fina paket och kort av oss, hann även med att klippa henne. Minns seriöst inte när vi var alla tre senast! hu... måste ses oftare som sagt.

Nu har jag ätit tacos så är relativt mätt :P får se om pöjken dyker upp senare ikväll :)

HEJ HOPP GUMMI..... ;) höhö

huuu

hu vad ursken jag känner mig idag :S känns att min kropp håller på och bekämpar nått virus, är så sjukt trött och allmänt halvfebrig... det är inte kul. Iaf så kom Rasmus till mig igår <3 vilket var mkt mysigt, han sov hos mig inatt, vilket även det var mysigt. Dock kunde jag inte sova så mkt då jag som sagt inte mår på topp, har lite svårt att sova tillsammans med nån då :S drömmer massa märkliga feberdrömmar. Inatt tex drömde jag att jag var Lois Lane i Smallville och att jag skulle slåss mot nån och vi var tvungna att slåss till nån av oss dödade den andre, men jag vann utan att ha dödat den andra och då halshögg dom henne :S usch...

Aja, tanken idag var att jag skulle måla (som vanligt) men vet inte om jag pallar :S. Skulle även klippa Emilie nån gång idag, får se när det blir, är ju som sagt inte på topp direkt... bläk! jag vill va frisk!!!

herrååååå

ursäkta men... FAN I HELVETE DÅ!

ursäkta mitt utbrott! men nu får febern fan ta och ge med sig!!!!!!!!!! jag blir så FÖRIBANNAAAAD!!! GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!! VREDE! Rasmus kommer hit om drygt en timma och DÅ bestämmer sig febern för att stiga :D "hurra" jag blir så lycklig!! eller inte.... uäh.... jag vill gråta, vilket jag antagligen kommer göra sen när Rasmus kommer hit.

var bara det jag ville säga xD

Happy!

Idag är jag HAPPYYY! För idag kommer min älskling hem <3 äntligen! det kommer bli en seeg dag idag tills jag får träffa honom. Få försöka sysselsätta mig bäst jag kan helt enkelt :) ska måla plankor (ja jag gör det varje dag xD), lägga in blider i släktforskningsprogrammet på pappas dator och typ diska. Låter som en bra plan va?
Inatt lär vart kallaste natten sen förra vintern! fy helvete vad jag frös inatt asså :S hade två filtar, täcke och flanellpyjamas, låg ändå och skakade av köld :S jävla hus till och va kallt asså! Att jag låg och skakade hela natten kan ju även bero på att jag gått och dragit på mig feber igen :( uscha! men jag försöker ignorera det så gott jag kan, är för pepp idag för att lite fjutt-feber ska hindra mig!!

tudeluuu!

goood mårning!

Idag är det tisdag vilket innebär att det är onsdag imorrn vilket innebär att RASMUS kommer HEM :D :D :D tjoho!

Idag ska jag måla plankor, har varit ute och satt igång fläkten i verkstan så det blir varmt och skönt :) Sen är det ju så sjukt fint väder så man måste väl nästan ta en skogspromenad? Drömde dock mardrömmar inatt om den rundan jag brukar gå :S att det var massa vildsvin och att dom jagade mig :( så får se om jag törs gå xD Tror det är Elinor fel att jag drömmer mardrömmar om vildsvin dock, efter hennes hsitorier om alla vildsvin dom har hemma hos henne.

aja nu ska jag dra mig! byeeee

utan dina andetag

Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu

Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag

Min klocka har stannat
Under dina ögonlock
Fladdrar drömmarna förbi
Inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
Mitt hjärta i din hand
Har jag tappat bort mitt språk
Det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och färglös som en tår blir jag
Utan dina andetag



Vad vore jag utan dina andetag?


å en slant hon dit, åh en slant hon diiiit.... xD

Hahahahahaha!! ikväll körde jag core på boll för första ggn, fy fan vad komplicerat xD låg där som en jäkla padda på bollen och fösökte hänga med. INTE det lättaste kan jag säga ;P vet inte hur många ggr jag rullade av bollen xD. Men kul/jobbigt var det ju iaf :). Det roligaste är ju när man ligger på mage på bollen med röven i vädret och det ligger en karl bakom :S haha xD han fick ju fin utsikt iaf! nej usch...

aja, nu är jag sådär lagom mör iaf :P

see you later aligatooorrrr!

klirr klirr i kassan!

Tjohejsan! :D Idag kirrade det in lite money money på kontot, vilket GILLAS SKARPT!!! Så har ju redan varit en sväng till staden och gjort av med 275 spänn, plus busspengar då. Åt på kina med Julia och Elinor, göött! Sen införskaffade jag mig ett nytt puder då mitt gamla är slut, hade 20 % rabatt på Åhléns så det blev ju liite billigare iaf :) och så köpte jag nått fint på H&M att ha på mig på onsdag när karln kommer hem ;) hihi.

Så nu ska jag nog lägga mig i soffan och chilla en stund, är fortfarande sjukt mätt efter kinamaten! xD

Seee yaah!

...rubrik...

Jaha! och så var det söndag igen. Idag har jag haft fullt upp. Jag har städat mitt rum, vilket var sjukt välbehövligt kan jag säga! dammade, dammsög och torkade golvet. Slängde ut lite skit också, jag har en låda som stått bakom min dörr i flera år så den har jag kollat igenom innehållet i, slängde väl hälften typ xD och eftersom jag alltså inte har flyttat på den på väääldigt länge så hade det bosatt sig en spindel där bakom, han hade byggt ett litet bo där och hade det så mysigt så ;P han bor numera innuti dammsugaren xD. Sen har jag och mamma målat två omgångar med plank idag. Så när jag var klar med allt det så tog jag mig ett efterlängtat fotbad :D mina fötter har sett förjävliga ut länge nu, men nu är dom så mjuka och fina igen :).

För tillfället sitter jag i mitt nystädade rum med tända ljus och lyssnar på lite soft musik, mys :)

Ikväll var tanken att mamma och jag skulle träna pilates, men vi orkar inte. Har jobbat hela dagen så ryggen är slut. Vi får köra på't imorrn istället, är dock ingen pilates imorrn, men det får bli ett corepass eller nått ist.

Frågan är då vad man ska göra resten av kvällen? orkar inte med mer fysiska aktiviteter iaf. Skulle vara najs med nån serie att nöta, men har ingen :( får väl läsa en god bok ist :) funkar ju det med liksom. Imorrn får jag pengar :D :D TJOHO! detta är var jag ska börja med att lägga mina efterlängtade pengar på:

  • 825 kr till mamma
  • 350 kr klippning den 10 november
  • puder (har rabatt på Åhléns)
  • höstskor
  • kläder och finheter i allmänhet :D

Rasmus kommer hem om 3 dagar :D hihi

hade naaajs!<3


fattig

Nu börjar det kännas rejält i plånboken att man inte fått ordentligt med pengar sen i Juni :S, har väl fått lite pengar hit och dit av mamma och pappa när jag behövt, men inget mer. Jag vet inte riktigt när jag får mina pengar men antar att jag får lönen för Ö&B den 25 som alla andra eftersom det klassas som lön, och pengarna från arbetsförmedlingen/försäkringskassan misstänker jag att jag får när alla andra får studiebidrag vilket väl brukar vara den 30?? och eftersom det är på en lördag så får jag väl pengarna på fredagen ist. inte långt kvar nu :D som tur var så sålde jag två av mina gamla vinterjackor igår så fick 300 för dom :) så jag kunde köpa klänning till Halloween xD jag har sagt det förr och jag säger det igen: Emelie och jag kommer vara SNYGGAST på festen ;) !!! höhö

Ikväll blir det träning med mammi!

hejsvejs!

stan med Emlan

Kom precis hem från staden. Emelie och jag har vart och inhandlat lite prylar till vår utklädnad till halloween :D idén är att vi ska va "demon-tvillingar". Temat för kvällen är nämligen "änglar och demoner", och ängel vill man ju inte va xD Så vi ska alltså vara exakt likadana var tanken! Utbudet på läskiga prylar är dock inte så stort i västervik :/ men vi hittade två likadana svarta klänningar på H&M som vi la undan, så ska köpa dom imorrn. Så när jag betalat min klänning och min halva på prylarna vi köpte idag kommer jag ha endast 72 kr kvar att leva på tills jag får pengar :S och då har jag fortfarande inte köpt strumpbyxor... men jag får väl snylta på mamma lite :P, skulle vilja ha typ spindelnäts-strumpbyxor eller nått sånt. Aja vi kommer va lätt snyggast på festen asså! ;)


Jag är himla sugen på att bada tunna snart asså! Så jäkla mysigt. Men ska väl dra ihop ett gäng i vinter och ha lite tunnfest :D

Nu funderar jag på om jag ska baka nått... har vart sjukt sugen på negerbollar jättelänge nu! men det är ju inte det nyttigaste här i världen. Men vet inte om jag orkar bry mig xD jag lär ju inte bli fet iaf så.

Jag saknar min pojke... Eller jag saknar honom på ett bra sätt just nu, känner att jag älskar honom så fruktansvärt mkt och vill ha han här hos mig som fasen, fast ändå känns det okej xD kan inte förklara ;P



Rasmus och jag är mysiga på min student, Rasmus fick låna Elinors mössa en sväng :P så söt <3

Puss och hej! :D

Evelyn-dag idag!

Idag har varit en underbar dag med Evelyn! vi har målat plankor (värsta hantverkarna jag vet), gjort pannkakor, och tillverkat hemligheter till Jennifer kan ju inte skriva vad här eftersom hon mycket väl kan tänkas läsa min blogg lite då och då :P. Jaa och sen har vi ju snackat massor om allt och ingenting som vanligt.

Känner att jag börjar få ont i ryggen igen :S inte okej!! är väl för att jag inte kunnat träna ordentligt sen i torsdags pga armjävlarna. Och på tal om dom så känns det mycket bättre idag :D hoppas på att det gått över helt tills nästa träning. Imorrn blir det nog inte för då ska vi till mormor och Sten på middag, det blir gööttt! för övrigt vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på imorrn... får se vad det blir. Funderar på att åka in till banken och fixa nytt ID, men det blir ju ett jäkla kavande fram och tillbaka till stan, blir nog att jag stannar här i skogen xD

njaaaa vad har jag mer att berätta? ingenting egentligen. Finns inte ett jäkla skit att se på TV ikväll heller :/ bläk på det. Lika bra att gå och lägga sig. Jag är så sjukt shoppingsugen! vilket är hemskt när man inte har några pengar :S hu vad tråkigt, längtar till den 25, antar att det är då jag får mina pengar iaf lite av dom.

Hej hopp ....... ;P

KATTER <3

Har jag berättat att jag ÄLSKAR katter? :D inte? i sånna fall gör jag det nu. Katter är det bästa som finns. Jag är definitivt en kattmännsika. Hundar är absolut inte min grej, ser inte riktigt pängen med dom. Eller jag tycker om uppfostrade hundar som inte skäller, dreglar eller hoppar upp på mina ben och förstör mina tajts. Nu låter jag väldigt larvig, men som sagt om hunden är lugn och fin och inte håller på  så är det lugnt. Tycker dessutom inte att hundar är speciellt söta, bara när dom är små, men alla djur är ju söta när dom är bebisar :) Nej katter ska det va :D !!

Det roliga med katter är att dom är så självständiga och coola. Så fruktansvärt kul när dom tittar på en med en blick som säger "dumma människa...." xD man märker att dom har en egen tankeverksamhet. Igår såg jag en dokumentär på svt Play som handlade om kattens historia, sjukt intressant var den.

Så nu tänkte jag ladda upp lite bilder på kattsingar, titta och njut nu alla kattälskare :D

Börjar med ett antal bilder på min lilla psykopat till katt <3 :


Soya-mysan när hon var bara liten











Här ser man hennes fina teckning. Som ni kanske förstått så är hon väldigt viktig för mig det lilla livet, helt galen är hon, men det är oftast bara underhållande xD



Här är min förra kissekatt Månz. Han var raka motsatsen till Soya. Stor, röd och tjock xD helt iskall. Rädd för gardiner, glitter, nya skor, skor som stog på "fel" plats och rädd för männsikor som gick med klampande steg. En riktig stekare som bara sov och åt.





Han var ju inte liten asså...



___________________________________________________________



Detta är en abessin, tycker dom är så gryyymt fina. När jag blir rik ska jag köpa en sån xD Soya har påbrå av den rasen, tycker man kan ana det på ögonen och huvudformen lite.



Tänk er en sånhär lite gosboll! så jäkla söta så jag dööör litegrann xD



En bengal skulle inte sitta helt fel heller! Så jäääkla fina så man blir tårögd.


Aja, jag skulle kulla sitta och kolla på katter på google i flera timmar! Blir helt jäkla förälskad xD Men min favoritras (bortsett från Soyas egen ras xD ) är definitivt abessin. Jag är inte så värst förtjust i långhåriga katter, visst dom är väldigt gulliga och ulliga men dom ser ju inte riktigt ut som en katt xD Norsk skogskatt är ju iofs en väääldigt fin ras, om det ska va långhårigt liksom.

Nu ska ni slippa mitt tjat om katter :P

see yaah!

ps. katter regerar!



måla måla målaaaa



Detta är vad jag har ägnat mig åt idag, målat plank till husfasaden. Kladdigt värre, men fint skare bli! :D

och så var det söndag igen...

Helgerna bara flyger förbi, speciellt när Rasmus är hemma. Kvällen igår blev mkt trevligt och en del alkoholhaltiga drycker intogs. Rasmus blev lite lagom rund om foten kan jag tala om. Idag har vi mest myst och sådär, åkt lite cadilac. Kallt men mysigt :). Armen var bättre idag också, sen var jag ju självklart dum och gick och tränade ikväll... "neej jag ska inte anstränga armarna, ska köra ben bara" hur blev det med det??! men det kändes inte så farligt där och då, men såhär i efterhand gör det ganska rejält ont :S... i BÅDA armana, skulle ha hållit mig ifrån det där.

Nepp men nu ska jag nog ta och förpassa mig till soffan :)

see yaah!

Aj så in i HELVETE!

Måste bara uttrycka min smärta litegranna... Nu vetifan vad jag har lyckats med :S Har så fruktansvärt ont i vänsterarmen/armbågen så det är så jag börjar gråta så fort jag rör mig, är en plåga bara att skriva på tangentbordet :S vaknade inatt av att det gjorde så förjävla ont så jag inte kunde sova, hur jag än hade armen så var det inte bra, tog en värktablett som inte hjälpte ett jävla skit. Pappa misstänker tennisarm...

Igår var dock en trevlig kväll med Rasmus, bror och Emilie. Vi var ju och såg the last airbender, som var hyffsat bra faktiskt, helt okej, inte jättebra men inte dålig heller :) lätt värt pengarna iaf. Sen åkte Rasmus och jag hem till mig och gosade ner oss i sängen, myyys <3 saknat att sova med honom. Klippte honom nu imorse så nu ser han anständig ut iaf :P

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, har ju så jävla ont i armen så kan inte använda den alls, har ont i högerarmen med men inte alls på samma nivå. får väl bara gå ut och gå i det vackra vädret eller nått :) känns drygt att sitta inne iaf. Ikväll blir det lite party hos Rasmus, det blir trevligt :) får hälla i mig lite alkohol så kanske smärtan går över...

see yaaahhh

my love <3

Idag kommer min älskling hem :D :D så himla stor PUSS på det!!!! lalalalaaaa längtaaar som ett as detta kommer bli en lång dag, och en kort eftermiddag/kväll xD eftersom att tiden bara flyger iväg när jag är med min älskade Musse-pusse <3 har fasen fjärilar i magen xD tror det är ett starkt tecken på att jag fortfarande är sjukt kär i honom efter 3 ½ år! Ikväll ska vi gå på bio, The last airbender ska vi se. Den har premiär idag. Har sett den som serie på Nickelodeon (haha låter lamt jag vet) men det är en jättebra tecknad serie och när jag såg trailern på TV blev jag jättelycklig över att dom gjort film av den :D dock inte tecknad. Har hört det ryktas att filmen är sämre än serien, vilket inte uppskattas... men jag väljer att göra mig en egen uppfattning :) FÖR JAG ÄLSKAR SERIEN <3 tjoho! ni kanske anar en viss glädje idag? ;) idag är jag PEPP på livet, trots att jag är arbetslös och jävlig. Livet leker alltid när min pöjk kommer hem.

Sen sist men inte minst vill jag utbringa ett stort grattis till min vän Jennifer som fyller 19 år idag! tråkigt att hon inte kunde komma hem dock :/ ska väl ta och winge na snart, vet ju inte hur hennes schema ser ut så vet inte när jag ska ringa xD men får väl chansa :P



Laddar upp denna bild till Jennifers ära, då detta antagligen är det vi skulle ha ägnat oss åt om hon var hemma, dricka vin och lyssna på Dr Bombay <3

puss och kraaam <3 HAPPY DAY!

body pump idag :D

Herre GUD vad klen jag är!!!! det är ju skrattretande! Mamma och jag var på body pump idag första ggn på flera år, och fy HELVETE vad jobbigt det var! jag är så darrig i armarna nu så jag knappt kan skriva på tangentbordet xD, det var en utmaning att tvätta håret förut, så mkt skakar jag. men på ett sätt är det skönt när man känner att det tar liksom. Kommer dock ha träningsvärken from hell imorgon, men det är det väl värt antar jag. Det är så jäkla skönt nu när man kommit igång och tränat ordentligt, när man ser och känner resultat så pass snabbt. I mitt fall handlar det ju inte om att bränna fett utan att bygga muskler och få upp flåset samt så måste jag träna min rygg för att den inte ska dumma sig, den är ju felkonstruerad som sagt. På samma sätt som jag antar att tjocka människor känner sig när de börjar träna så känner jag också! fast med den skillnaden att dom känner sig feta och äckliga så känner jag mig klen och benig och allmänt otränad. Jag känner mig så himla liten! jag vet, man ska väl inte klaga på att man är smal, men vafasen! jag orkar ju ingenting! Så mitt mål är att bygga upp lite mer kroppsmassa så jag inte ser så himla tanig ut, och allmänt må bättre. Jag känner att magen och benen är lättast att träna, det är där jag ser resultat redan. Annat är de med mina små fågelbensarmar som inte mkt förmår :S men det ska förhoppningsvis body pumpen råda bot på :).

Annars idag har jag varit i stan och pluggat körteori med Matilda, bokat klipptid (ironiskt att jag kan klippa alla andra men inte mig själv), lunchat på söderköket med pappa, Matilda och hennes pappa :) mycket trevligt må jag säga! Sen när jag kom hem var jag så himla trött så jag la mig i soffan och läste true blood och somnade så nu vet jag inte vart jag är i boken xD

Aja, imorrn är det fredag vilket innebär att älsklingspojken kommer hem :D lycka på det <3 dock har han gått och blivit sjuk det lilla livet så får se hur mkt vi kan göra, blir väl att ta hand om han om han fortfarande är dålig.

Mysdag med Evelyn <3

Åh vilken trevlig dag det har varit idag :D tog bussen imorse till Oskarshamn till Evelyn. Vi köpte födelsedagspresent till Jennifer som fyller år på fredag, då hon även kommer hem :D saknar det lilla livet. Sen tog vi bussen hem till lägenheten, och satt och snackade asalänge om allt mellan himmel och jord, sen började Evelyn klaga på sitt hår, så jag klippte henne xD jättefint blev det måste jag erkänna. Sen lagade vi asgod mat som uppskattades av Jonne och Evelyns pappa som kom på besök och som även skjutsade hem mig sen :).

Saknar min pojk nu <3 måste säga att jag blir ganska lycklig när han ringer mig (full som ett as) mitt i natten och häver sin kärlek över mig xD

hard work

Denna helg har varit ovanligt fysiskt utmanande! men mycket trevlig. Igår började vi ordentligt med att riva ut "inredningen" i garderoberna, vilket inte var särskillt enkelt. Eftersom huset byggdes 1914-15 nån gång så är allt jääävligt gammalt och jääävligt hållbart! Det första jag gör när jag fått tag på kofoten var att hugga ner en hylla, vilken sedan landade på min högra stortå.... aj.... sååå den är numera blå... tån alltså, inte hyllan xD har även kommit fram till att farmor var ett mycket stort fan av häftstift och papper. Seriöst. häftstift ÖVERALLT! gav upp att försöka ta ur alla och bankade bara in dom längre in i väggen till slut. Och varenda hylljävlen inklusive vissa väggar hade hon klätt in i paketpapper alternativt tyg, och fäst detta med älskvärda små häftstift. UNDERBART! fröutom att riva ner hyllor och avlägsna papper från väggarna har jag slitit bort golvlister, dragit ut spikar/krokar, klöst bort papp som satt på alla innerväggarna mm. detta har tagit två dagar att åstakomma, det är ju trots allt 4 garderober som aldrig blivit städade eller renoverade, någonsin.



Elektriker/bror Tom, Den som gapar efter mycket mister ofta hela stycket!



Jag går in för att SLAKTAAAA väggen xD skulle inte vilja möta mig själv i en mörk gränd!



mammi! det som liggar på golvet överallt är äckelpappen.



haha xD detta, bland myyyycket annat hittade vi i takfoten, spritflakor och ett munspel. det var så man roade sig i Solhem förr, musik och akohol... inte mycket har förändrats sen dess... xD



Pappa rensar takfoten, skulle gäärna ha sett hans min när han hittade skat-kadavret xD hahaha! stackarn.



Denna eminenta bild på mig får avsluta en mycket jobbig men givande helg! munskydd is the shit!! äckliga gamla tapeter från sekelskiftet blandat med död skata kräver drastiska åtgärder! :S

Bortsett från allt rivande i helgen så har jag även hunnit med att övningsköra en hel del och körde ett träningspass ikväll, så nu är jag relativt mör! Imorrn bär det av till Oskarshamn till Evelyn och Jonne :D det blir naaajs!

Puss och kraam <3

Fredag

Hej hopp!
idag är det fredag, för er som inte redan insett det :P Har välla vart en relativt trevlig dag. Har fyllt på vedlåren (för er som inte är lantisar som mig så är en vedlåre en stor låda där man förvarar ved) så man slipper gå hela vägen till vedboden och hämta :). Sen har jag bärt ut gamla kartonger med gamla grejer ur garderoben uppe. Hittade en rolig med mammas gamla skolböcker och teckningar och sånt. Känns så himla skumt att ens mamma har varit 14 en gång i tiden xD.

Fick även ett psykbryt på en kartong som jag skulle vika ihop, vem i helvete har konstruerat dom är frågan??!! kände mig jättedålig och berättade för pappa när han kom hem att jag inte ens kunde vika en kartong, då erkände han att inte heller han hade fattat hur man skulle göra xD det visade sig att vi båda hade gjort rätt bara att man var tvungen att tejpa fast den sista sidan xD så jäkla dumt verkligen. korkad konstruktion.

Jag har även haft ett långt och givande samtal med Evelyn :) "livet är ju typ som att spela sims, fast på riktigt!" xD

Ikväll blir det idol och imorrn ska övervåningen röjas klart till snickarn på måndag!

puss och kram skumbanaan! :D
 
Soya har också arit en liten pluttebebis med överdimensionerade ögon och öron en gång i tiden <3

Mejeriet

Yes, igårkväll spelade jag på Mejeriet UNG i stan, gick välla halvbra :/ långt ifrån det bästa jag gjort. an ju ha berott på att jag hade feber och ont i halsen iofs. Tappade bort mig och var lite halvförvirrad, men det återstår att se på filmen efteråt hur det egentligen gick. Jag fick iaf en gratis fika efteråt :D vilket var ytters gott! Elinors http://elinorstankar.blogg.se bror Mikael förundrades över att jag inte orkade äta upp hela mackan och muffinsen som jag fick xD det är ju så va att jag slutar äta när jag inte är hungrig längre, vare sig det är gott eller inte. Jag har nån form a spärr liksom, det är som att jag "tröttnar" på att äta när jag inte längre är hungrig, det betyder inte att jag är asamätt heller, min kropp behöver helt enkelt inte mer.



En blid som jag tattade av Elinor :P


Annars så känner jag mig väl fortfarande ganska deppad över min livssituation, inget jobb, ingen praktiskplats, inga pengar, inga pengar betyder ingen utbildning, pojkvän i Göteborg, inget liv alltså! usch! Måste ta tag i detta  ordentligt nu, om jag ska kunna utbilda mig till det jag vill så måste jag tjäna ihop mig en jävla massa pengar. Om nån har nått jobbtips så är det bara att höra av sig!

SLUTA DEPPA!!!

Jag måste seriöst sluta deppa och göra nått med mitt liv!!!!! Nu har jag bestämt mig för att jag FAN ska bli frisör!!! det är ju det enda jag verkligen vill göra, så då måste jag ju bli det. Har hittat en utbildning i Kalmar som verkar jättebra! det enda lilla yttepyttelilla hindret är att det kostar 183 000 kr.... vilket jag inte har i min ägo. Men det MÅSTE ju gå att lösa på ngt vis! annars blir jag deprimerad på riktigt!!

ge mig ett liv!

Känner mig i stort behov av ett liv! Just nu är det ganska drygt :/ känns som att mitt liv består i att vänta på saker, vilket inte är speciellt roligt. Väntar på att Rasmus ska komma hem, väntar på att jag ska få pengar, väntar på svar från jobb, väntar på att jag ska klura ut vad jag ska göra med mitt liv.... Det "roliga" med dethär jobbsökandet är ju att jag egentligen inte vill jobba som nånting, innerst inne vill jag nog bli frisör, det har jag nog vetat ganska länge egentligen. Men utbildningen kostar ju för fan över 100 000 spänn! då måste jag ju verkligen låna ihjäl mig om jag ska gå den. Sen är det det här med att utbildningen inte finns här omkring, och jag måste erkänna att jag inte vet om jag skulle klara av att bo i en stad en längre period. WÄÄÄÄÄÄH! jag blir galen!!! äsch... jag vet inte... jag orkar inte.
Saknar min pojke massor redan, det har typ gått en dag xD bläk.


Hemma igen

Hej svejs!!! denhär dagen har verkligen varit upp och ner rent känslomässigt. Imorse vaknade jag helt nerdeppad över att Rasmus hade åkte till Kalmar samma morgon kl 06. Typ vaknade, såg att han inte låg bredvid, kände hur tårarna brände bakom ögonlocken när jag kom på att jag kanske inte får se honom på 3 veckor. SEN när jag satt och åt frukost (forfarande ledsen) så ringer han och säger "hej älskling, gissa var jag är?... i Västervik!" och OJ vad glad jag blev då! Detta innbar ju alltså att vi kunde ses senare på dagen :D. Så då gick jag hem till mormor och Sten och fikade och vi kollade lite på bilder från Kroatien där dom har varit på semester. Sen hjälpte jag Sten lite med datorn xD han är ju för rolig, men man måste verkligen ha tid och tålamod när ska hjälpa gamla gubbar med datorer! Upptäckte att han hade "Empire World" på sin dator, vilket var lite komiskt, han hade ju ingen aning om vad det var så jag startae det och visade honom lite hur man gjorde, Han ba: "kan man inte döda flodhästen?" xD så nu kommer han säkert sitta där och spela hela dagarna. Iaf så kom Rasmus och hämtade mig där vi åkte hem till Skoghs hus och bäddade iordning och fixade lite eftersom jag inte ska sova där mer nu, sen drog vi till kina och Rasmus bjöd på lunch :) göööttt!!! Efter det skjutsade han hem mig och nu sitter jag här. Känner mig förvånansvärt lycklig med tanke på att mitt liv suger ganska hårt just nu, tänk vad lite kärlek kan göra :D

Men att nu ska jag öva på lite låtar tills på onsdag!

SEE YAAAA <3

rättelse!

Frågade mamma hur gammal skjortan var, jag trodde ju att hon hade haft den på 90-talet eller så, men där hade jag fel! Hon hade den när hon var 15 alltså år 1979!!!!! herre gud... att den lever än! inte undra på att den var lite sliten xD men I LIKE IT!

mysiga dagar

Nu är dagarna ganska mysiga när jag får träffa min älskling varje dag <3

Igår blev en ganska bra dag bortsett från att jag hade massa feber hela dagen och mådde illa :S. Min pappa var snäll igår och lät mig installera The Sims 2 på hans dator :D:D:D och då undrar ni säkert varför jag inte bara spelar det på min egen dator, svaret är enkelt mina vänner, det funkar nämligen inte på min dator :( eller det går ju intstallera och allt sånt, det går att starta det också, men sen bara lägger det av helt plötsligt och segar sig massor så man inte orkar lägga energi på det. Jag är ju definitivt inte en sån som spelar dator eller tv-spel, verkligen inte! men när man är sjuk och  uttråkad så är det faktiskt lite kul :) Och Sims är ju det enda rätt då liksom. ÄLSKAR verkligen det spelet!

Vi håller ju även på att rensa ur garderoberna hemma för att snickaren ska kunna isolera. FY HELVETE vad mkt skit man samlar på sig asså! Hittade massa roliga gamla kläder och ett par skor som jag letat efter jättelänge xD så det var ju en positiv överaskning. Hittade även en fullt användbar glansig skjorta som mamma hade på 90-talet eller nåt sånt. Jättefin, lite smutsig och trasig men det går ju tvätta/laga :) finns typ likadana att köpa på Åhléns för ca 300 spänn, och nu får jag en GRATIS :D

Sen igår på kvällen åkte Rasmus och jag hem till Skoghs hus igen och kollade på Alien 4 och käkade popcorn och myste <3

Och nu sitter jag hemma igen. Så jäkla fint väder ute så funderar på om jag ska gå ut en sväng :) Rasmus är och  jobbar nu en sväng så måste ju sysselsätta mig så länge :P



Min fiinaa pöjk<3




PUsss och KRAAmmm<3

vill bli frisk nu...

Jag pallar inte må dåligt längre! :S ska ju sjunga på onsdag vafan...

Iaf, idag ska jag åka hem en sväng :) ska åka med Tom hem, men honom går det ju inte att få tag i som vanligt!!! stör ihjäl mig på folk som inte svarar i telefon! speciellt när man har bestämt att man ska höras av... GAH! I eftermiddag/kväll kommer älskling hit iaf och det blir ju mys :) saknar'n <3

Hej hopp nu ska jag försöka vara positiv... BLÄÄÄÄÄ....

Skoghs hus

Jaha nu har jag sovit min första natt i familjen Skoghs hus, eller jag har ju sovit här ca tusen ggr innan men detta är första ggn utan att dom är i huset med mig. Det första som hände igår när jag kom hit var att jag lyckades sätta igång larmet xD som jag är 100% säker på att jag inte borde gjort eftersom jag stängde av det när jag klev innanför dörren, men nej nej när jag började vandra runt i huset så började tjuta som en galning!!! vad i helvete liksom xD så ringde dom från securitas och jag sa att jag hade gjort som man skulle man att det gick på iaf, så det hela slutade iaf med att jag fick koppla ur hela jävla larmet! dra ur strömmen, slita ur sladdar ur batteriet och ta ut själva batteriet allt detta under ett öronbedövande tjut. eller snrare man hade typ 30 sek på mellan varje gång larmet utlöstes. Sååå det vart ju ett litet äventyr med en gång, men vad fan det är ju mig det handlar om så då måste det ju självklart jävlas på något plan liksom xD.

Men iaf så kom Rasmus när jag väl hade lyckats koppla ur larmhelvetet, och jag fick berätta hela historien för honom. Men sen mysade vi upp oss i soffan med en kopp te och idol, så det blev ett lyckat slut på dagen iaf :). Jag är ju i huvudsak här för att hålla katten Cesar sällskap, och han kräver fan i mig väääldigt mkt uppmärksamhet xD igårkväll tex när Rasmus och jag skulle sova så trängde han in sig mellan oss fastän det fanns maaasssa plats i sängen, men nej nej då ska han böka in sig där det är så lite plats som möjligt! han morrade till och med åt Rasmus en gång xD

Igår var det även tjejkväll på stan så mama och jag gick en sväng på det och eftersom jag har världens snällaste mamma så köpte hon en kjol och en t-shirt till mig :D plus tre par trosor. Ibland har man tur :) Var nästan så att hon tänkte köpa en assnygg skinnjacka till mig på Åhléns också, men den kostade 800 spänn så jag skulle fått dåligt samvete om hon hade köpt den till mig :S dock älskar jag den skinnjackan av hela mitt hjärta... men som sagt, kändes lite over prize.

Så nu idag har jag inte gjort så mkt än så länge, vaknat, ätit frukost, kollat på film och duschat typ :). Väntar på att Elinor ska ringa, hon ska komma hit en sväng var tanken, om hon hittar hit xD. hade jag inte varit sjuk så kunde jag har cyklat och mött henne men, tror inte jag pallar, eller blir inte så bra om jag blir anfådd. Aja det löser sig sa tanten son sket i poolen! xD

Oj vilket långt inlägg det blev :O om det blivit lite felstavingar här och där så är det för att jag använder Emelies lap top och jag är inte så haj på sånt tangentbord xD
hade naaajs <3

RSS 2.0