vÅr!

Ja hörrnini! nu är det banne mig vår på riktigt :D äntligen bör väl tilläggas! Förra helgen var det ju påsk och allt, mkt trevligt :). Självaste påskafton spendarades hemma hos Tom och Emilie med massa trevligt folk. Självklart bjöds det på god påskmat och viss förtäring av alkohol föregick även ;P










Och påskdagen så övertalade jag älklingen att ta en dag ledigt
så den dagen spenderades mestadels på denna skönheten :P

 Snyggingen <3
Vi tog en tur ut till Gränsö och gick en mysig promenad i skogen och sen gick vi in på "Galet gott" på kulbacken och åt asgod mat :) och på kvällen gick vi på bio, "hur många lingon finns det i världen" såg vi. Den var asbra!!! grät floder kan jag säga xD.

Och annandag påsk var allmänt chill. Mamma och jag satt i solen och drack kaffe hela dagen typ xD stekigt! lite grillning blev det på kvällen också :) härligt med fint väder!!

 Min påsk-outfit :P

BYYYEEE!!!!!

mkt på G!!

Nu känns det som jag har mkt på g! fast innerst inne så är det nog inte så mkt xD har iaf ett jobb på G som förhoppningsvis kommer vara lite mer stimulerande än det jag har för närvarande. Kommer antagligen kunna ha båda jobben samtidigt också, vilket gillas skarpt då jag precis som alla andra är jävligt pengakåt xD, nejvars men det sitter ju aldrig fel med lite extra klirr i kassan :p

Har även kommit fram till att jag INTE ska söka några utbildningar till hösten! utan jag ska engagera mig i att jobba så mkt jag kan och tag tag i det där JÄVLA körkortet. Sen till hösten ska jag söka inredning och butiksdesign har även börjat fundera på att utbilda mig till mäklare :P så nått sånt ungefär ser planerna ut för tillfället :)

Måste erkänna att det känns mkt bra att ha lite planer och drömmar för framtiden!

Negativt idag är att jag dragit på mig nån form av magåkomma :S mår illa och har sådär lagom mkt feber och huvudvärk :( bläkigt! inte läge att bli sjuk nu! Ska nämligen till Kääälmar på lördag med kussan och två brudar till :)

Aja, nu ska jag sova och hoppas på att jag mår bra imorrn!!!

natti nattttiiiii <3

jobbnarkoman?

Hahahaha, trodde aldrig jag skulle se den dagen då jag har TRE jobb på g!!!! helt stört... Har ju fortfarande kvar jobbet på PEC, vilket inte går så jäkla bra nu för tiderna... ångesten börjar komma tillbaka och med den även dom sömnlösa nätterna :S men iaf, plus att jag skrivit på med ett asbra företag som heter zinzino som säljer marknadens BÄSTA kaffe och kaffemaskiner :D PLUS att jag kanske har ett städjobb på g inom en snar framtid.

Jag har även hittat en utbildning som jag faktiskt kan tänka mig att gå till hösten! inrdening och butikskommunikation heter den :) finns på Linnéuniversitetet i Växjö, ekonomihögskolan. Den känns helt rätt när man läser om den. MEN skon klämmer nämligen som vanligt på en tå eller två... Man måste göras ett arbetsprov som ska va inskickat tillsammmans med ansökan senast den 15 april!!! kommer ALDRIG hinna detta känner jag :S och detta ger mig en fruktansvärd ångest.

Har inte sovit på tre nätter vilket leder till att jag inte kan jobba för att jag är som ett vandrande lik....måste lugna ner mig lite känner jag.

RSS 2.0