söndag

Söndagar är inte riktigt min grej tror jag. Är så jäkla trött och apatisk :S vet liksom inte riktigt vad jag ska göra. Det är sånnahär dagar som man ska ha en tv-serie att nöta. Skulle beställa hem säsong 2 av OC idag men tror ni att den fanns? NEPP! tillfälligt slut.... WÄH! jag blir galen på sånt! Ingen aning om vad jag ska göra idag. Ska väl ha lite myskväll med älsklingen ikväll och kolla på film och så, men tills dess vet jag inte... typ läsa lite kanske? ladda upp för en ny arbetsvecka typ :P

 

Lägger upp en mkt rolig bild på pappa och hans kusin Peter när dom var små, så jäkla gulliga! Kolla pappas inlevelse när han läser om Kalle Bävers hemligheter!!! xD

Danmark

Sådär nu tar jag mig äntligen tid att sätta mig ner och skriva lite om Danmarkresan! har haft fullt upp sen jagkom hem så det har liksom inte blivit av. Så här kommer en kort resumé av resan:

Fredag

Gick upp kl:03:45 och åkte kl:04:30 hemifrån. Segt att vakna så tidigt kan jag säga! men det var bara att sätta sig i bilen och fortsätta sova ;P. Båten gick vid 09 typ från Göteborg där vi även hämtade upp Rasmus <3. På färjan över var det äntligen dags för frukost, så jäkla gött! man var rätt hungrig eftersom jag inte hade ätit så vidare mkt innan vi åkte. Båtresan tog väl sisodär 3 timmar, men det var helt ok, kollade lite i butiken och sådär och pussades med min älskling som jag saknat massooor! Vi var väl framme i Danmark runt 12 sådär, då åkte vi hem till Rasmus faster Tina och hans kusin Ida och tog en kopp kaffe för att sen bege oss till vetrinären med hundarna, som skulle få nått avmaskningsintyg eller vad det var. Och efter det åkte vi till Skagerup (det hette väl så? danska är inte mitt skråk kan jag säga) där vu skulle bo i ett hus som vi hyrt.



Såhär såg det ut inne i huset :) jättefint var det. Och Rasmus och jag fick ett eget rum :P.

Sen gick vi och åt och efter det kollade vi in badhuset och tog ett litet kvällsdopp och lite batsu på det. Klockan var nu ungefär 20:00 och jag kan säga att jag var rätt så slut vid den tiden! bara hem och krypa ner i sängen.

Lördag

Upp vid typ 08:30 då frukosten stog på bordet med färska frallor och massa gött. Sen bar det av raka vägen till badhuset för några timmars lek i bassängerna. Åkte till och med vattenrutschebana (stavas det så?) som jag i vanliga fall har en väldigt stor skräck för, men denna var helt ok!. Badade lite ångbastu och sen åt vi lite välbehövlig lunch! Rasmus och jag gick hem och "vilade os" lite.... och sedan gick vi ut och åt "carving buffé" på kvällen. Det var en kock som stog och skärde upp massa kött som man fick äta av, göttigt! Sen var man mätt och lite rund om foten efter ett par glas vin :P bara hem och sova efter det!


Lite oseriöst sådär....




Söndag

Rasmus födelsedag! Jag hade ju glömt hans present hemma xD han får faktiskt skylla sig själv när han säger att han inte vill ha nått, då glömmer jag bara bort det! Känns ju inte så viktigt då liksom. Men han fick ju presenter av familjen så han klarade sig ju xD. Vi gick och badade lite denna dag också, Jenny och jag var lite trötta på badet så vi simmade bara några längder sen badade vi lite bubbelpool och sen bastade vi och gjorde lite skönhetsvård med ansiktsmask och sånt :). Sen var det bowling som stog på schemat, det gick ganska bra iaf för mig, jag är fortfarande sämst på bowling men det tar sig lite iaf xD gjorde faktiskt en strike! Sen på kvällen beställde vi hem pizza och åt :) Tror nog att Rasmus var ganska nöjd med sin födelsedag :P






 Lika som bär?


Måndag

Hemresa stog på schemat! upp relativt tidigt och packa ihop alla grejer och in med allt i bilen. Vi skulle vara ute ur stugan vid 10:00. Så vi åkte runt lite och kollade och sen åkte vi till Fredrikshamn och kollade lute i affärer, men det var så jäkla kallt så kunde inte fokusera xD. Båten gick kl.14:00 till Göteborg. Vi åt lite buffé på båten och sådär, gott! Sen var det bara att sätta sig i bilen 4 timmar till så var man hemma!

Det har varit en väldigt trevlig resa med härligt folk :) det tackar jag för!



Puss och kram <3

imorrn bär det av!

Imorrn bär det av till Danmark med Rasmus och familjen Ingbrand! ska bli sjukt najs :D Jag har ägnat den senaste timman åt att packa väskan, jag förstår inte hur det kan bli så mkt grejer? använder jag verkligen allt detta dagligen? tydligen... iaf så ska vi ju vara borta i 3 nätter så det blir ju gånger tre allting liksom, och så måste man ju gardera sig för oförutsedda händelser, man vet ju aldrig vad man kan behöva för kläder? stört....

Imorrn åker vi kl 04:30 så måste ju gå upp innan 04:00!!! hu... men det är lugnt, ska ju typ gå upp, äta lite yoghurt(eller nått annat som man inte behöver tugga), borsta tänder, ta på mig kläder och gå ut i bilen och fortsätta sova xD får INTE glömma kudde!!

Något som är negativt idag är att det känns som att jag håller på att bli förkyld :S inte riktigt okej, hoppas på att det inte blir värre än såhär nu bara.

aja, see you när jag kommer hem från Danmark om jag inte kommer åt nån dator innan dess!

bye <3

jag har ett problem...

Jag äger ingen bikini som är större än ett frimärke :S då jag bara brukar avända bikini när jag solar och badar vid Hällsjön hemma, där det inte är en käft xD Och nu ska jag ju till Danmark med Rasmus och hans familj, och vi skulle bada på nått badhus, och då är det kanske bra att ha en bikini som täcker röven! får väl se om jag hittar nått i Danmark annars får jag köra på min lilla frimärksbikini och leva med att jag då visat upp mig i en bikini som består av tre tygbitar och lite snören för massa danskar plus hela min pojkväns familj... Jippie!....

För övrigt går det riktigt bra på jobbet nu och alla säljer som galningar! :D så jag ska nog härda ut en dag till ;P så blir det långledigt sen!

hade gööött :D

Alla hjärtans dag <3

Idag har varit en mkt bra dag! kul på jobbet med nya projektet och nytt folk :D Gick hem tidigare för att fira pappi som fyller 50 år idag. Smörgåstårta, vanlig tårta och kärleksmums! himla gott.

Fick ett väldans fint sms av min älskling som förgyllde min kväll lite extra <3 Shit vad jag älskar den karln!



Save Tonight

Go on and close the curtains
All we need is candlelight
You and me and a bottle of wine
Going to hold you tonight

We know I'm going away
How I wish....wish it weren't so
Take this wine & drink with me
Let's delay our misery

Save tonight
And fight the break of dawn
Come tomorrow
Tomorrow I'll be gone

There's a log on the fire
And it burns like me for you
Tomorrow comes with one desire
To take me away....it's true
It ain't easy to say goodbye
Darling please don't start cry
'Cause girl you know I've got to go
Lord I wish it wasn't so

Save tonight
And fight the break of dawn
Come tomorrow
Tomorrow I'll be gone

Tomorrow comes to take me away
I wish that I......that I could stay
Girl you know I've got to go
Lord I wish it wasn't so

Save tonight
And fight the break of dawn
Come tomorrow
Tomorrow I'll be gone....


Säger som Rasmus att denhär låten passar in på oss lite<3

Hoppas ni alla har haft en lika bra dag som jag! Puss och kram på er nu<3

nya tag!

Hade en rätt rejäl svacka förra veckan :S usch vad sämst jag mådde i mitt lilla psyke! MEN nu är det bättre :) har umgåtts med mitt hjärta i helgen och försökt sysselsätta mig med saker som gör mig glad.

Igår var jag och Rasmus på briggen och käkade god mat :) sen gick vi hem och barre mös hele kvällen/natten. Det var typ vårt lilla alla hjärtans dagfirande. Vi tog det igår för han är inte hemma imorrn. Jag hade knåpat ihop ett litet kort till han och köpt äckliga geléhjärtan :P är jag världens bästa flickvän eller vad? xD

Var ju hos frisören i torsdags med och färgade och klippte håret :D blev massa fint. Planen är ju att jag ska spara till långt hår, så klippte inte så mkt men lite förändring blev det allt.



På fredag drar jag till Danmark med Rasmus och hans familj, det blir skönt att komma bort lite :)

Imorrn är det nya tag på jobbet!

huvudvärk

Aj mitt huvud! :S måste ha legat på nått skumt sätt inatt för har så jääkla ont i huvet/nacken/ryggen. Wäh! jag blir så trött... Måste köpa bröd också, vilket jag glömde igårkväll efter jobbet (börjar bli demet). Frågan är vad man ska äta till lunch? funderar skarpt på att bara slänga ihop lite nudlar xD idag är en opepp dag. Längtar tills imorrn, då ska jag till frisören och klippa och färga håret :D kommer bli så jäkla snygg!

aja nu ska jag fixa mig lite lunch!

byyeee

love <3

Vad köper man till sin pojkvän i födelsedagspresent? alltid samma dilemma varje år!



hmmm...

Helgen :)

Hejsan dålig uppdatering! här kommer en liten summering av helgen som gått :)

Fredag

Var hemma från jobbet pga psykiska besvär. Åkte in till stan med mamma och solade på solpoolen :) fasen vad varmt det var i solariet denna gången, tog 18 minuter. Jag trodde jag hade bränt mig först för jag var typ helt flammig när jag kom ut ur solariet men det visade sig att jag bara var väldigt varm så det var därför jag såg röd ut xD. Så nu är jag wätt brun faktiskt :D känns uppfriskande.

Vi köpte med oss Thai-mat hem på eftermiddagen, så jäääkla gott! Rasmus kom hem också, vilket var mkt mysigt  <3 Vi gav oss på att baka en kladdkaka på kvällen, vilken blev aningens föör kladdig, eller snarare rinnig. Men god var den ju iaf xD



Mästerkocken Rasmus beundrar smeten. Så jäkla goooo :P

Lördag

På lördagen (igår) blev det serious shopping med mamma i v-vik! Var sjukt länge sen jag shoppade så det var väldigt uppfriskande. Man BLIR lycklig av att köpa saker som man vill ha!

Jag inhandlade:

  • leopardmönstrade crocker-jeans på JC
  • vit skjorta på vero moda
  • örhängen på vero moda
  • BH på H&M
  • Pyjamasbyxor på H&M
  • torrshampo på H&M

      samt att jag fick ett par strumpor på JC gratis för jag fick vänta så länge när dom skulle lägga upp byxorna :P det kallar jag service!




Sen på kvällen så drog Rasmus och jag Hem till Emelie och Jacob för att laga/käka middag och dricka vin. SÅ JÄKLA GOTT! Älgkött, klyftpotatis, sås och sallad :) det lyckades vi verkligen med kan jag säga! blir tårögd bara jag tänker på det nästan xD glass med maränger, chokladsås och strössel till efterrätt blev det med. En riktigt lyckad och trevlig kväll må jag säga.

Söndag (idag)

Jao imrose vaknade jag hemma hos Rasmus, mys<3 vi åt lite frukost och sen körde han hem mig. Så idag har jag städat mitt rum vilket var fruktansvärt välbehövligt!! Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra resten av dagen, slappa typ :P skulle behöva göra fotbad. Får se om Rasmus kommer ut sen också, alltid trevligt :) Men att jag tror jag ska läsa en god bok och ta ett fotbad, det låter som en bra plan en söndag som denna.

Imorrn ska jag försöka ge mig på jobbet igen... har fortfarande ångest men får försöka iaf :) saknar ju stördhuvena där lite ju xD ska nog träffa Elinor en sväng innan jobbet imorrn så hon får peppa upp mig lite.

Aja hade gött! <3


vårtecken!!!

Detta gjorde mig RIKTIGT glad idag :D



För ett otränat öga kan dessa små fillurer inte se så mkt ut för världen, MEN det är faktiskt små små små KROKUSAR! BLOMMOR!!! :D :D :D det finns hopp trots allt, det kommer bli vår!

Så nu sitter jag här och lyssnar på beach boys och tänker sommriga tankar :P Ikväll kommer min älskling hem med, livet börjar se lite ljusare ut :)

Ska dra mig en solning på solpoolen med tror jag. Måste göra positiva saker nu så att jag blir glad och pepp på livet igen.

see yoouuu <3

Trött på allt!

Fy helvete vad down jag känner mig idag! det har gått åt helvete på jobbet sen i måndags, eller dte gick väl inte överdrivet bra förra veckan heller, men då var jag ändå fortfarande glad. Nu är jag bara arg/ledsen/irriterad/bitter ect. Jag är så förbannat jävla trött på att rabbla samma visa dag ut och dag in så det är läskigt! Och jag gillar ändå mitt jobb! det är inte så att jag vantrivs, inte alls, meeen nått har fan hänt med mitt psyke :S jag orkar liksom inte med folk som skriker i örat på en eller som bara lägger på luren i örat, DET GÖR MAN VÄL INTE??!!!! det hör väl till vanligt hyffs och uppfostran att man säger "nej tack, ha en trevlig dag". Jag behöver ett break så att jag kan ladda om batterierna och komma igen ordentligt, för så som det är nu är ohållbart! GAH!

Plus att jag saknar Jennifer så att det nästan gör fysiskt ont :S Vi pratade i telefon igår :) det känns så himla bra att prata med nån som verkligen förstår sig på en och som tar sig tid att lyssna ordentligt på en. Ska se över min ekonomi och se om jag kan investera i en resa till Uppsala inom en snar framtid. Det behövs! både för att få träffa Jennifer och för att få komma bort från denhär jävla stan ett tag.

Nått annat jag är trött på så är det denhär JÄVLA vintern!! Det är så sjukt jävla hat ute så man kan ju fan inte gå utan att slå ihjäl sig :S INTE OKEJ! Vet inte hur många ggr jag halkade idag. Sen så har det ju hänt med min fot/mitt ben så jag har skitont, antagligen så har jag felbelastat foten när jag gått pga av halkan. Verkligen älskvärt<3 INTE! GAAAH! jag är så sjukt jäkla irriterad och störd på ALLT känner jag!



Jag vill att det ska bli vår NU! så man kan gå ut med bara en snygg litenskinnjacka utan att frysa arslet av sig! Denna bilden är sen påsk förra året, då var det riktigt härligt vårväder, varmt och skönt. Jag älskar påsken! Då är allt på väg åt rätt håll så att säga, det blir bara varmare och varmare för var dag som går, man får äta god påskmat och allt är gult och fint!

SÅDÄR nu har jag gnällt färdigt xD eller, jag kan ju säga att jag saknar Rasmus också så är gnället fulländat!

Imorrn tar jag nog en dag ledigt och bara försöker slappna av och peppa upp mig igen, behöver tänka över mitt live lite.

Jag känner att detta blev ett väldigt långt och väldigt negativt inlägg, men det får ni leva med! ;)

RSS 2.0