Heldag med älskling <3

Igår spenderade jag hela dagen med min älskling, vilket inte inträffar speciellt ofta! mkt mysigt skall tilläggas. Tog en rejäl sovmorgon till att börja med och gick upp och åt frukost tillsammans (som vi inte heller gjort på några månader). Vädret var ju även det på topp så vi tog oss en promenad i solskenet :) så jäkla härligt!



Mamma var med på promenaden så hon fick agera lite fotograf.



Seriöst posande vid granhult-skylten. Mammas kommentar till Rasmus "jahaa du Rasmus här in på denhär vägen bodde Angelicas anfäder!"



Pussbild i vintervädret <3 fasen vad jag älsker den där karln! mysboll <3

Iaf sen när vi promenerat hem igen så tog vi bilen in till stan och lagade mat och typ däckade i soffan av matkoma xD. Sen var Rasmus tvungen att hjälpa sin pappa med nått så då när han var iväg så var jag ungefär universums bästa flickvän och städade HELA lägenheten åt honom! Så han slapp det det lilla livet ;P

Sen åkte vi hem till mig och kollade på solsidan och sen gick vi och la oss :) Mycket mysig dag! får ta vara på sånnahär dagar, händer inte så ofta direkt...

Imorse åkte pöjken iväg till Katrineholm där han ska vara hela veckan och plugga. Så det blir ensamt i sängen igen :( men det är ju ingen lägre period så tror jag ska överleva ;)

Aja nu ska jag joina pappa i vardagsrummet med släktforskningen! Jägarns intressant måste erkännas!

seeee youuu!

take me home country roads

Idag är jag hemma i skogen igen <3 love it! Har inte gjort så fasligt mkt idag, plockat lite i mitt rum och betalat räkningar, umgåtts med mammi :) färgade hennes hår förut. Ska väl klippa henne också var tanken, får se om jag pallar xD kände att jag blev trött nu. Ikväll blir det tacopaj <3 MUMS! ska ta mig en låång varm dusch med, raka benen och allmänt fräscha till mig! sånt som man inte pallar på vardagarna.



Tror min katta harsaknat mig denna veckan :P hon var så sjuuukt gosig när jag kom hem, mysan <3 gosade med henne i en hel jäkla halvtimma tror jag xD



höhö xD



Jag säger bara kolla plufskinderna xD Soya är en stördkatt, men jag älskar henne iaf!

hade gööött ikväll allehhoopa!

hälsosam dag!

Ojojoj vad nyttig jag känner mig ikväll!! har vart och tränat och har precis avnjutit en god sallad framför TV:n :P känns gött! om nu bara karl kan komma hem snart med så är allt perfa ;P. frågan är om det finns någe bra på TV ikväll att titta på?

något mindre hälsosamt jag tagit upp igen i mitt liv är kaffet! drack ju det förr,men slutade då jag insåg att det inte var speciellt gott plus att det är onyttigt. MEN på jobbet är man trött och man blir ju faktiskt liite piggare av kaffe, så det får helt enkelt bli lite kaffe så man håller upp säljpeppen.

btw! härom dan så sålde jag min fond :D så nu är jag 11 511 kr rikare ;) is najssss!

En dag med familjen Magnusson

Igår (lördag) var en mycket trevlig dag :D. Tom kom hit och hjälpte pappa med garderoberna uppe. Även mormor och Sten kom hit ett par timmar och vi gjorde våfflor och hade det allmänt trevligt. Tom stannade även och åt mat, mamma hade gjort nån chiligryta med konstiga ingredienser exempelvis öl och cacao? xD men riktigt gott blev det!

Innan maten tände jag egenhändigt en asbra brasa i öppna spisen, vid vilken jag placerade mig med en breezer och en skål med ostbågar :D det kallar jag livskvalité! nästan så jag somnade till lite xD



Detta säger man väl inte nej till? ;P myyys!



Far och son tar en vätskepaus i jobbet !


En mycket lyckad lördag med min störda mysiga familj! brorsan var lagom rund om foten när mamma körde hem han xD "ANGELICA!!! HÖÖÖÖÖÖÖJJJ!!!!"

Imorrn är det måndag och en ny jobbvecka :) det blir najs! skönt att jobba dag. Och min älskling kommer hem imorrn med, kan inte bli bättre :)

hade gött!

behöver sömn!

Det där med skönhetssömn är tydligen bara att glömma för min del :S min kropp har tydligen bestämt sig för att INTE sova! störigt kan jag lova. Idag ska jag göra pannkakor till lunch :D det var sjukt länge sen jag åt det. Med lönnsirap till, MMMMMM!!!
Funderar lite på vad jag ska ha för kläder på jobbet ikväll, är ju någon typ av dresscode ikväll :) så ska väl försöka vara snäppet snyggare än vanligt :P höhö.

men att nu ska jag röja upp i köket lite och sen börja med pannkakorna :)

ha det göött :D

en bättre dag

det har gått usch-dåligt på jobbet dom senaste dagarna, men idag tror jag minsann det har vänt! :D sålde iaf :) dock så misstänker jag skarpt att jag lyckats prata sönder min hals :S vaknade inatt av att halsen värkte så jag visste knappt var jag skulle ta vägen!! var väl något bättre när jag vaknade på morgonen, så har gått på bafucin hela dagen för att bedöva halsaset. Hoppas på att den har läkt tills imorrn. Imorrn är det fredag! och fredagar gillar vi :D dresscode på jobbet och det är alltid trevligt :) snygga försäljare är det bästa jag vet ;) höhö.

men iaf, det är väl bäst jag pallrar mig i säng, hoppas jag får mig min skönhetssömn inatt för jag känner att jag behöver den!!

Nattiii <3

opepp

Igårkväll var det en jävla skitkväll på jobbet!! :S usch... Jag var aspepp första passet men sen när man fått femtielva surgubbar/kärringar så börjar den där peppen försvinna.... Jag vet att man inte ska skylla på kunderna men... Ne så var lagom sur när jag kom hem. Och det hänger i idag med känner jag :S inte bra.

Imorse drömde jag en så fruktansvärt sjuk dröm :S drömde att jag och mamma åkte bil genom Verkebäck och vi skulle ta en "genväg" över en brygga, men så tog bryggan slut plötsligt och mamma skulle vända bilen och backar rakt ner i viken!! fy FAN vad hemskt det var! var skitsvårt att få upp bildörren i vattnet men lyckades till slut och kunde simma iland! Usch vilken psykisk dröm :S
Man blir liksom som bedövad i skallen av sånnadär drömmar. Känner mig helt jävla apatisk idag. Saknar Rasmus så det gör ont i mig asså! Hade vart trevligt att ha han hemma och bara gosa in sig i hans famn <3 glömma allt skit.

Får väl se om jag lyckas peppa upp mig inför jobbet ikväll då. Ska nog göra mig lite pannkakor till lunch idag :) det blir najs.

Hoppas alla ha en bättre dag än vad jag har idag!

Vårväder!! :D

Fy fansen vad HÄRLIGT väder det är ute idag :D:D riktigt vårigt! över 5 plus och soligt, kan det bli bättre?? ÄLSKERT! Är dock så fruktansvärt halt på vägen så kan inte gå ut och gå :/ får se hur jag löser det när jag ska ta mig till bussen i eftermiddag xD

Idag känner jag mig allmänt pepp på livet så det ska nog gå bra på jobbet ikväll :)



Det var väldans ensamt i sängen inatt utan denna lilla gullpojke måste jag erkänna :( Saknern nääästan lite redan. Måste vänta en heeeel vecka innan jag får pussa på han igen :( buhuuu. Nejvars, jag överlever nog ;)

men atteeee haree göttans!

dålig uppdatering

Känner att jag vart rätt dålig på att uppdatera min kära lilla blogg. Har blivit lite så nu när man jobbar hela dagarna så vill man göra annat än att sitta framför datorn när man kommer hem :P eftersom det är ungefär det jag gör hela dagarna på jobbet. Och på tal om jobbet så har denna veckan varit mkt upp och ner! började skitdåligt verkligen :S I måndags var det exakt ett år sen farmor gick bort... och jag blev nog mer ledsen än jag hade väntat mig, vilket syntes på mina försäljningssiffror... även tisdagen gick dåligt. Men på onsdagen vände det :D och slutade arbetsveckan riktigt bra i fredags!

Har även tagit tag i mitt liv och börjat träna igen :D Var på affrodans i måndgas vilket var sjukt kul! och i onsdags var jag och Elinor på core. Och fy HELVETE vilken träningsvärk jag fick efter det :S uscha, kunde ju knappt gå xD men det är ju najs på ett sätt iofs. Känns att man gjort nått :P

Så nu sitter jag hemma i skogen igen efter att ha bott i stan hos Rasmus hela veckan. Ska nog bo hemma i veckan som kommer, jobbar kväll nämligen och så är inte Rasmus hemma så det blir ensamt i lägenheten annars. Har även blivit medbjuden till Danmark i februari av familjen Ingbrand så ska bara kolla med jobbet om det kan gå för sig :) trevlans.

Fasen vad jag längtar till lön nu assååå! är sjukt fattig xD

men att nu ska jag väl ta och nörda lite bloggar :P

see yaaauuu !



Btw, längtar sjukt mkt tills man får se dessa små mysiga krokusar ploppa upp ur marken, vår <3

mitt nya liv börjar imorgon

Imorgon börjar mitt nya och hälsosammare liv :D ska börja träna igen på träningsvärk1 i stan. Så imorrn blir det afrodans, har aldrig prövat det förut så hoppas på att det blir kul. Jag känner att jag måste införskaffa mig lite nya träningskläder när jag får lön. Man vill ju va snygg på gymmet med liksom ;)
Det är prova på-veckor nu på träningsvärk1 så jag tycker att alla ska röra på sina feta arslen och ta sig dit ;) det är ju gratis för fasen! sheman finns på hemsidan om nån känner sig manad.



För övrigt börjar en ny jobbvecka imorrn, då är det dagtid som gäller! kommer bli najs  :) så Rasmus och jag kommer förhoppningsvis inte gå om varandra lika mkt. Han åker till Gbg idag och kommer hem imorrn kväll eller tisdag kväll xD så jag behöver inte vara utan honom så speciellt länge direkt.

Jennifer kommer hit snart och umgås lite, hon åker till´baka till Uppsala imorrn så det blir sista ggn vi ses nu på ett par månader :(

aja, nu ska jag förpassa mig till köket, mamma lagar porterstek :D HÄRLIGT!

see you lateeer !!

trettondagen

Idag är det trettondagen och det har varit en bra sådan. Har vart ledig från jobbet idag så har umgåtts med min käraste Jennifer :D och sen så fyller ju brorsan år idag så vi har varit hos honom och ätit god mat och god äpplekaka till efterrätt. Nu sitter jag i älsklingens soffa, han är ute och kör snö, så det är lite ensamt :( vill att han ska komma hem så jag får pussa på honom <3

Imorrn är det jobbet som gäller igen :) Elinor fick ju jobb på PEC hon med så hon börjar imorrn :D det blir trevligt!
Annars vet jag inte vad jag ska göra imorrn... tänkte ta och boka en klipptid iaf och så får vi se om jag kanske ska luncha med pappa :)

see yaaaah

back to work!

igår var jag på jobbet igen :D det var najs att träffa gänget igen, annars gick det skitdåligt :/ hade så sjuukt ont i nacken/ryggen/huvet så det gick inte så bra. Trevligt dock att mina kära vän Elinor har börjat på säljkursen :) hon är så duktig så!
Idag börjar det bli lite bättre i nacken iaf :) men sov inte speciellt bra inatt, gör ju ont i nacken så fort jag rör på mig ungefär. Det är så ROLIGT att det ska göra ont på mig hela jävla tiden över jävla allt! älskvärt... not!

Så att nu sitter jag hos Rasmus, han är på jobbet. Det är lite drygt nu när jag jobbar kväll att när han slutar jobba så börjar jag jobba :S och när jag kommer hem på kvällen är jag svintrött oftast.

Iaf, funderar på om jag ska ringa pappa och fråga om han vill äta lunch med mig :) sen vet jag inte vad jag ska göra idag... typ kolla på film.

see YOU!

Ryggskott!

Känns fan som jag fått ryggskott eller nåt! :S fy HELVETE vad ont jag har i ryggen :S detta är fan inte mänskligt! ska lägga mig på spikmattan och försöka slappna av ryggen lite, om det går...

Nyår :D

En RIKTIGT lyckad nyårsafton må jag säga! inleddes med styling och sånt fix hemma hos Evelyn för att sen förpassa oss hem till Tom och Emilie. Rasmus mådde fortfarande inte på topp men han kom en sväng till maten iaf :) och vilken mat sen!!! seriöst det GODASTE jag ätit på år och dar! Emilie ska ha en stor eloge för sjukt god mat! wellington, potatisgratäng och rödvinsås samt sallad till det. Tanken var att vi skulle göra en äpplekaka till efterrätt men alla var så jäkla mätta i flera timmar så vi skippade det xD



Tom och jag med nyårshattarna :D



Jonne och Evelyn är nyårsfina :)



Jonne och Rasmus i djup diskussion vid middagsbordet



Emilie intar vin



Tom och jag, något överförfriskade kanske? xD



Hela gänget, utom Emilie som tar bilden



Tolvslaget! HAPPY NEW YEAAAAR!!! :D

Hoppas att ni alla hade en lika lyckad nyårsafton som jag!
sov förövrigt skönt som fasen på Toms soffa xD

bye <3

RSS 2.0