Bättre :D

Äntligen har förkylningen vänt!!! :D känner mig ganska mkt bättre idag, har sovit jättebra inatt också. Så jäkla skönt när man känner att det blir bättre och bättre. Har fortfarande lite feber och snorar som ett litet svin men vafan, det är på rätt väg iaf!
Igår gjorde jag dagens prestation och åkte in till stan till familjen Skogh för att gå igenom rutinerna i huset, eftersom jag ska bo där tills på söndag och ta hand om katten och huset :) ska bli najs, ska kolla på massa film och bada badkar tänkte jag. Mamma skjutsar dit mig ikväll sen kommer Rasmus och gosar och sover över :) LÄNGTAR! Det är tydligen tjejkväll på stan ikväll, mamma och jag ska nog gå en sväng på stan då, inte för att jag har några pengar, men man kan ju kolla iaf :) och har man riiiktigt tur så kanske mammsi bjuder på nått hehe.
Idag än så länge så har jag roat mig med att måla fransk manikyr på mina naglar, satte dit lite pärlor också så nu är det fint, bara det att det tar tydligen tusen år för lacket att torka!! dagen i-landsproblem jag vet xD

Juset det! om en vecka ska jag sjunga och spela på mejeriet! får se hur det går, om man är frisk och så i rösten. Har ju inte kunnat öva så mkt på sången nu när jag vart förkyld. Det är så typiskt att man blir dålig såhär en vecka innan :S för jag är ju en sån som typ inte övar nånting innan jag uppträder xD brukar kolla igenom lite låtar typ en vecka innan bara. Men igår när jag såg affischen så blev jag lite nervös kände jag för den var så fin xD måste ju leva upp till den ju. Så det får ni ju gärna komma och kolla på om ni vill :) det är gratis ;)

Hade gööött!!


sjuuuuuuuuuuuuk

Fy fan vad kasst jag mår idag asså :S sov sjukt dåligt inatt också. Igår började det svida i halsen till råga på allt annat och har alltså inte kunnat sova inatt då det gör ont när jag andas, ANDAS hallå?!! ska man inte ens få andas nu??? och som om det inte var nog så fick jag näsblod imorse när jag gick upp och skulle snyta mig... YES säger man då.



Detta är mina livselixir just nu:

* Vitlök (allmänt bra mot förkylning)
* Kan Jang (Naturläkemedel)
* Nässpray (Behövs för att jag ska kunna andas genom näsan)
* Bafucin (Mot halsontet)
* Esberitox (naturläkemedel)
* Treo/andra värktabletter (mot febern/huvudvärken)

ser väl mumsigt ut? ;) måste erkänna att jag börjar bli lite skum i magen av allt det där...

Men idag är det mammas födelsedag så det är ju trevligt :D blir smörgåstårta och sånt gott ikväll, plus att älskling kommer hit :D *lycka* på det.

Jag ska vara husvakt åt familjen Skogh när dom åker till Grekland imorgon, så ska försöka ta mig in till stan idag och få nyckel och sånt. Så jag kommer antagligen känna mig ganska ensam i huset själv... såå... folk får ju gärna höra av sig om dom vill hälsa på :D

tudiluu!


Wuggigt!

Idag känner jag mig som en riktig wugguggla (rugguggla)! Jag känner att jag håller på att bli onödigt fökyld, har till och med feber nu också :( det är fan i mig inte okej. Men det har varit en rätt mysig dag iaf, pappa är också sjuk så vi är hemma och gnäller tillsammans xD. Jag försöker kurera mig så gott jag kan, men nu är kan jangen, panodilen och förkylningstabletterna slut!! måste åka till kvantum sen och införskaffa lite medikamenter. Haha, förut lagade jag äggröra med pressad vitlök i xD lite spännande måste erkännas, men det blev ju gott så why not?

Nu kom mamma hem så ska gå och gnälla lite :D

Puss och kram grön gam!

förkylning :(

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄK :( :( :( :( jag blir deprimerad! Jag har inte tid att vara sjuk nu!!!! vill inte, vill inte, vill inte, VILL INTE!!!!!!!! ändå kommer den där fruktansvärda välkända känslan krypande :S svider i näsan, gör ont i halsen när jag sväljer, huvudvärk och allmänt seg. SKIT!

TA HAND OM MIG!!!!!!!!

Helgen

Hallo everybodyyyy! Jag har kommit fram till att jag har glömt ungefär all engelska som jag någonsin lärt mig xD illa jag vet.

Aja, denna helgen har varit lite upp och ner, i fredags var det inte så kul, hände lite sånt som man inte tar upp i en blogg som alla kan läsa, kan säga att jag vart jäkligt ledsen och att mamma är väldigt bra att ha då :) mamma och pappa gjorde verkligen min dag då.

På fredageftermiddagen åkte mamma och jag till farmors grav (det är ju farfars grav också, men kände ju aldrig honom så säger alltd bara "farmors grav") och planterade lite blomster och gjorde höstfint :). Ibland saknar jag farmor så mkt att det gör rent fysiskt ont :S. Häromdan kom jag och tänka på när hon låg på sjukhuset och pappa och jag var och hälsade på henne och hon sa att hon var så glad för att hon fått hallonsaft och mannagrynsgröt. Hon var så ärlig och enkel och uppriktigt snäll människa inte falsk nånstans verkligen. För henne räckte det liksom att få ett glas saft så var hon världens lyckligaste människa! Det känns som en grej att ta fasta på, att lära sig att se glädjen i de små sakerna. Jag är nog ganska lik henne på det viset, tex igår när jag gick ut så var det helt vindstilla ute, knäpptyst och solen hade precis brutit igenom dimman så det såg sådär trolskt ut, då kände jag en såndär stark lycka av att bara få leva och uppleva naturen när den är som vackrast. Jag skulle nog aldrig klara av att bo i en storstad under en längre tid, ALDRIG! Där existerar inte de här små glädjeämnena på samma vis (säker på att varenda stadsbo kommer säga emot mig nu, men det är så jag känner iaf).



Såhär fint gjorde vi det :)

På fredagskvällen grillade vi jättegott kött med klyftpotatis till, och grillae bananer med choklad till efterrätt :D muuums!!!

Igår (lördag) hade vi loppiset öppet litegrann en vtilökspress och en LP-skiva för 17 kr xD haha, vilken inkomst liksom. Jag bar ner massa tunga böcker från farmor och körde ut dom till loppiset. Jag var duktig och lagade en asgod thaikyckling-gryta till middag :D sen på kvällen drog jag till Matilda i Almvik och vi kollade på VHS-filmerna som jag köpte på loppis. Det var... intressant xD ibland försvann bilden och ibland ljudet, men det är sånt man får leva med om man ska se på gamla godingar ;)

Idag har släkten varit här och firat mamma som fyller år på onsdag, trevlans. Mycket goda mackor, tårta och negerbollar :D. Nu känner jag mig förkyld :/ så skippar träningen ikväll :( får ta det lite lugnt ikväll bara och kolla på film eller nått :) hoppas på att förkylningen ger sig, har proppat i mig förkylningstablett, vitlök och kan jang nu, mer kan jag inte göra...

Hade! <3PUUSSS<3

hur gör man?

Nu måste jag vara lite bond-tjack och fråga hur i helvete man svarar på folks kommentarer? xD (ursäkta min ointelligens).

FÄNK JU!

Tandjävel!

Ja, nu ska jag klaga lite igen. Jag har ju som sagt fortfarande ont i käken efter att dom drog ut min tand förra måndagen. Så idag tänkte jag "palla ha ont" så jag ringde tandläkarn och fick komma dit direkt (jäkla bra service hos Sune Drufva). Han typ kikade i munnen på mig och sa såhär "jaa duuu, i vanliga fall (alltså inte jag) så brukar blodet koagulera i hålet efter tanden, men ibland (alltså jag) så spolas det bort och då blir det ett hål i käken som tar längre tid att läka" GAAAH! ja självklart!!! jag måste ju vara ett sånt där trevligt undantagsfall som vanligt, för allt är ju inte tillräckligt jävligt liksom. Så han spolade rent hålet med koksaltslösning och så sa han att jag skulle höra av mig om de inte blev bättre. Då skulle han sätta i nån typ "plugg" i hålet i käken med nått inflamationshämmande medel... herre gud.... varför kan saker och ting inte bara få vara bra????

Dagens positiva än så länge är att Evelyn ringde förut :D jag saknar det lilla livet :(
Saknar även min pöjk, men han kommer ju hem på tisdag så det är ju luuuugnt :P

The Studio

JAPP! Nu är Elinor och jag hemkomna från Götet, och en mycket trevlig resa har det varit. Vi åkte med Rasmus-gull i söndags eftermiddag efter att vi varit i Gunneboet och valt regering (blev tydligen moderaterna som vann, men jag känner att jag inte vill yttra mig om politik i bloggen för då får alla cp-rycket, kan säga att jag inte röstade på dom iaf). På måndagen bar det av till The Studio för fotograferning, vilket var en upplevelse måste jag erkänna :D, dom var jäkligt duktiga på smink och allt vad styling heter. Kändes lite ovant att ha nån som säger till en hur man ska posa och sådär, men det var jäkligt kul! Bilderna vart dock aningens dyrare än jag hade tänkt mig, men när man ändå vart där och tagit dom så kändes det skumt att inte köpa några, sen blev dom ju sjukt bra också :P


Lite smakprov på bilderna, pallar inte ladda upp fler då det tar sån jävulsk tid! Alla finns på fb annars ;)

Var ju faktiskt den 20 september också vilket innebar att Rasmus och jag varit tillsammas i 3 ½ år!! (om man inte räkna med att vi var ifrån varandra i 4 månader) inte för att vi firade det någe speciellt, vi var ju som sagt på fotograferingen och sen var vi så sjukt trötta när vi kom hem så vi typ åt mat och kollade på TV. Myste lite innan vi somnade också ;) räcker för mig liksom.

På tisdagen väntade en låååång resa hem för mig och Elinor. Vi lyckades ta pendeln 09.20 till stationen, gick av på rätt hållplats också :D fy fan vad vi är bra. Hittade rätt bussterminal så var vi alltså där en hel timma innan bussen skulle gå xD men det är bra att vara ute i god tid har jag hört. Bussen avgick från Göteborg kl 10:25, byte i Norrköping (jag vet, vilken jääävla omväg!!) kl 14:55 där vi åt lite mat vilket var välbehövligt, bussen gick igen vid 16:30 och vi var frame i Västervik kl 18:15. FY FAN vilken träsmak och ont i ryggen man hade då!! Buss är inte min grej riktigt. Men det var jäkligt skönt att komma hem iaf, inte för att det är något större fel på Göteborg, men jag trivs nog bäst här ute i skogen där det är lugnt och skönt :)

Imorse vaknade jag kl 11:30, vilket var en jäkla prestation av mig att sova så länge!! vaknar alltid annars runt 8-9-tiden sådär. Men det var nog välbehövlig sömn kan jag tänka mig.

Imorrn väntas körkortsplugg med Matilda vid halv 10 sådär och sedan lunch :) det blir najs!

seeyaaahhh!


Kräftskiva!

Kände att det var dags att uppdatera bloggen lite. Som sagt så var det kräftskiva hemma hos Emelie i fredags vilket var ytterst trevligt :D. Jag lyckades trycka i mig tre kräftklor samt massa annan god mat och dryck. Det snapsades en hel del och snapsvisor sjöngs med glädje. Här kommer lite pics från denna trevliga tillställning! Alla kom visst inte med på bild men det var iaf jag, Emelie, Elinor, Matilda, Linn, Rebecka och Bella :)











Tack tjejer för en mycket lyckad kväll! <3

livet leker, fast ändå inte..

Jag borde ju vara glad nu eller hur? jag menar, ikväll är det asrolig kräftskiva hos Emelie med massa najs folk, på söndag åker Elinor och jag med Rasmus till Göteborg för att fotas på The Studio, jag jobbade igår så det lär väl rulla in lite pengar om nån månad eller så. Trots dessa positiva aspekter är jag... typ.... ledsen? deprimerad? nått åt det hållet... håglös kanske är ordet, eller snarare panikslagen. Förstår mig inte på vissa människors prioriteringar ibland.

MEN jag får väl försöka tänka positivt, kommer bli asakul ikväll iaf! vet dock inte vad jag ska ha på mig, men det får bli ett senare bekymmer.

OH just det! igår fastnade det ett riskorn i hålet i käken där tanden satt fy fan vad obehagligt! fick inte loss aset heller. Men nu är det borta iaf, om det inte har pressats ner i käken... känns nästan så faktiskt, värker i käken igen :/ så jäkla drygt.

Jobbdag

Idag gick jag upp kl 04:45... fy fan vad jobbigt det var :S men ska man inventera på Ö&B så får man gilla läget. Det gick väl bra tror jag. Det som var sjukt jävla dåligt var att dom hade sagt att man skulle få frukost där, och sen när jag kommer dit så visar det sig att nej nej det får man inte. Så vid ca kl 09 så var jag svimfärdig och kände att det började svartna för ögonen, så då gick jag och sa till chefen att "ursäkte men jag har fått information om att vi skulle ha fått frukost när vi kom hit... och därför åt jag ingenting hemma, så jag är gaaanska hungrig nu.... kan jag få typ en frukt eller nått?" och då svarar aset "neee bemanningsföretaget har kommit överens om att vi skippar frukosten, du kan få en kexchoklad" DUMJÄVEL!! JAHAAA men vilken bra information man får då! verkligen, jag blir så lycklig... Men osäker och naiv som man är så vill man göra ett gott intryck på sin arbetsplats, så jag bara log och sa "tack så mkt". Fy fan vad dom utnyttjar oss arbetslösa ungdomar!!! När jag berättade för mamma om frukosten så blev hon asförbannad xD tyckte att jag borde ha sagt till på skarpen. Men det är inte så lätt, känner mig så dum, som en jäkla oengagerad slacker när man kommer och säger "jag har inte ätit nån frukost döööööööh", men vafan, har dom lovat att man ska få proviant så får dom väl stå fast vid det, eller meddela dagen innan eller nått, så man inte kolapsar! MEN iaf så var jag en mkt effektiv inventerare kände jag :)

Imorrn är det kräftskiva hos Emelie som står på schemat :D Elinor och jag har bakat pajer idag som vi ska ta med. kommer bli niiiice!

ha de gööötttt

puss och kraam

äntligen onsdag!!

Fasen vad jag längtat efter att det ska bli onsdag! Idag kommer min älsklingsgospojke hem :D plus att jag ska träna idag med! kan det bli bättre liksom??? och imorrn är det jobb på Ö&B som gäller och efter det baka paj med Elinor som vi ska ha till kräftskivan på fredag, som för övrig kommer bli SKITKUUL!!! :D inga kräfor för min del men finns ju annat som lockar om man säger så ;). Jag har fasen inte festat sen VIS!! eller jag minns inte, så länge sen är det liksom. Så jag ska väl dra med mah kameran då så får vi se om det blir några kuliga bilder här på bloggen, eller om det bara blir sådana som inte är menade för allmänheten ;) kan ju gå vilt till med 7 tjejer liksom:P

Aja, nu ska jag välla ta och raka benen eller nått, man måste ju va lite freeeeschh när pöjken kommer hem ;) xD

HADE!

inköp

God morgon, eller god middag! Tänkte jag skulle lägga upp lite bilder på mina inköp från igår. Kan meddela att tandaset, eller snarare hålet i käken som blev efter tanden gör ganska ont... men det går välla över :). Klart det känns när man slitit ut en tand ur käften, hade ju varit konstigt annars liksom, så det är väl bara att gilla läget antar jag. Annars så känner jag mig ganska lycklig :D Rasmus kommer hem imorrn (planerar att hångla upp honom så fort jag ser honom), Elinor ska hänka till Göteborg, Ska hem till henne i eftermiddag och kolla kläder och hon ska färga mitt hår :) det blir naaaaaaaajs. Enda negativa som sagt är att min mun värke och att jag har träningsvärken from hell i hela min kropp! men det är bara på't igen imorrn :D




Köpte dessa strumpbyxor igår, älskaaaa <3 borde tvätta spegeln dock xD



inhandlade även dessa för 199 kr på H&M, svårt att motstå när det är så billigt!



Och dessa asafina trosor för 69 kr, kunde inte motstå dom heller tyvärr :P nu får jag inte köpa mer saker på läääänge...


Detta blev ett sådär halvintressant inlägg, men så kan det gå när haspen inte är på :D

Tandläkarn

sådär! nu är tanden ute!! Var ju inga problem faktiskt :) tyckte mest att bedövningssprutan gjorde ont, sen när han väl drog ut tanden så kändes det nada. Nej då är det snarare värre såhär efteråt :S det blöder ju fortfarande så det smakar blod i hela käften, så jääävla vidrigt! uscha!

Annars har det varit en trevlig dag med the one and only Elinor Andersson soon to be Björk. Jag har köpt toning till mitt hår så nu ska jag äntligen bli av med mitt gröna hår. Sen har jag inhandlat lite nödvändigheter som strumpbyxor, skor och porriga trosor :D skorna kostade bara 199 kr på H&M!!! helt bisarrt billigt! så då var jag ju tvungen att köpa dom. Kanske poppar upp lite bilder typ imorrn på mina inköp. Sen har jag även lurat med mig Elinor till Göteborg på fotografering :D kommer bli asakuuul, jag, Elinor och Rasmus :P det blir naajs!

Hej och hopp gummi...... ;) xD

köra traktor :P

Igårkväll lärde pappa mig att köra traktor xD Jag skäms nästan att erkänna att jag aldrig kört traktor trots att jag bott på landet hela mitt liv! Men det var skitkul iaf, dock är våran traktor väääldigt gammal från 1959 om jag inte minns fel. Herre gud! den är ju äldre än pappa!!! iaf, därav är den inte så lätthanterlig, styrningen är trasig så man får ratta som en galning! Men pappa sa iaf att jag var bättre på att köra traktor än vad mamma är, HA! Jag körde ju iaf inte över Nimheds fru som hon gjorde xD hahaha!




Idag mår jag inte alls bra :( mår illa och sånt tråkigt. Vi ska väl iaf börja packa ihop grejerna på övervåningen som vi ärvt av farmor. Vi måste rensa ur alla garderober då vi ska isolera dom så värmen håller sig kvar i huset i vinter. Det är steg 1 i projekt "renovera-Solhem". Finns så sjukt mkt som behöver göras när man börjar fundera över det. Tex så har vi inga lister i köket, har inte haft det på ca 19 år heller, blev liksom aldrig klart förra ggn vi renoverade huset, ena takkåpan (heter det så?) har aldrig blivit målad, två av sidorna på huset behöver målas om ect  man kan fortsätta i evigheter och allt såntdär tråkigt skit måste ju göras innan man kan börja med det roliga som typ inredning och sånt.

Ikväll, om jag inte fortfarande mår illa så ska mamma och jag köra core på träningsvärk1 :) hoppas jag mår bättre ikväll, har längtat som fasen efter att få röra lite på fläsket. Att jag mår illa kan ju även bero på att jag har ångest inför imorrn när jag ska dra ut min visdomstand :S usch! jag vill inte tänka på det!

see yah later bloggischh!

Loppis is the shit!!

Så sant som det var sagt! Idag har jag och mamma varit på loppis i Gunneboet och Verkebäck, konstigt nog så hittade vi faktiskt några fynd. Jag inhandlade tex en ny fotölj till mitt rum, är vråltrött på min gamla IKEA-fotölj som jag haft sen jag var 13 typ. Så jag blev jätteglad när jag hittade en jättefin rosa och vit fotölj för endast 150 kr, i GUNNEBO av alla ställen xD. Loppiset i Verkebäck var ganska skabbigt men vi inhandlade iaf en teburk för 10 kr, behövde en till nämligen, och så köpte jag 2 st VHS-filmer för 10 spänn styck. Tarzan Disneys tecknade ni vet(av någon outrundlig anledning så har inte jag den filmen, älskar den verkligen! så himla fin och bra musik i) och The Village som kom ut 2004, jag har alltid velat se den sen den kom ut men 2004 så var ju jag bara 13 och det är tydligen 15-årsgräns på den så då kunde jag ju inte se den liksom. Men nu jäklar :D.



Här är fotöljen :) så fin, är så kär i den!



Pimpade den med ett fårskinn, ska på lite kuddar också, men dom måste vädras först.

Hare göööttt <3

Keep on blogging

Toodels!

Idag har varit en mycket positiv dag med Evelyn-gullet! tjoho på det! Vi har bakat och promenerat och pratat maaassoooor. Vi har ju inte setts på jätte-massa-länge! så vi hade en hel del att språka om, saknat så sjukt mycket att prata med henne, vi kan verkligen prata om ALLT. Vi enades om att vi saknar våran vän Jennifer som numera är en inbiten Uppsalabo.

Träningen igår var riktigt jäkla jobbig men det var sjukt kul så man reflekterade inte så mycket över att man svettades som en gris. Både mamma och jag mådde illa efteråt och benen kändes som spaghetti! Men som sagt, det var jäklaigt najs iaf, kommer göras om minst tio gånger till då vi köpte varsitt 10-kort. Funderar på om man ska börja simma också, tror det skulle vara bra för min rygg. Jag blir så peppad på att träna när det är så kul! fick ingen träningsvärk heller, lite i ljumskarna bara. Mamma hade världens träningsvärk idag dock, alla kan ju inte vara lika vältränade som jag *garv*.






Känner även en viss saknad till våra seriösa förfester med matchande kläder och hårfärger. Förfester där vinet flödar och vindruvor kan användas till både det ena och det andra ;)


puss och kram skumbanan :D

bläkig dag :(

Tjohejsan!!

Mitt käcka "tjohejsan" till rubrik speglar inte direkt mitt humör idag kan jag meddela! Blev lite knas igår när jag snackade med pojken... så har inte sovit bra alls inatt, drömt sjuka drömmar bla att jag vart jagad av ett stort svart och hårigt monster :S. Så vaknade med världens jävla värk i ansiktet och universums mest svullna ögonlock imorse typ kl 7, tog en panodil och somnade om. Vaknade kl 09.30 med den där obehagliga känslan av att man glömt nått... nått mycket viktigt, och då slog det mig att "OJ just fan!!! möte med jobbcoachen kl 10.00 var det ja!!!" så det var bara att hoppa upp ur sängen, (fortfarande med en ångestliknande känsla i magen efter samtalet på kvällen) slänga i sig frukost och dra på sig lite acceptabla kläder! sen var det bara att logga in på skypen. Mötet gick väl sådär, kände mig allderles degig i hjärnan och kunde inte riktigt fokusera på vad hon snackade om :S. Kom på mig flera gånger med att sitta och tänka på min pojke, och lite obehagliga saker. Inte bra det där... Så hela dagen har bara blivit konstig. Städade hallen för jag trodde det skulle komma folk och titta på kattunge, men dom hörde inte av sig. Stört.

MEN NU måste jag bli mer positiv!! Ikväll ska jag och mamma på aerobic :D nu jäklar ska jag ta tag i mitt liv, eller snarare min kropp. Misstänker att nyckeln till att inte ha ont i ryggen är att framkalla någon form av muskler. Det kommer bli skitkul ikväll! Det bra med att röra på sig och träna med nån som puschar en är att man inte tänker på något annat. Kunde ju typ ha gått en promenad idag men då har jag en tendens att tänka för mycket, plus att jag inte törs gå själv i skogen nu för alla jävla vildsvin :S och gå på vägen är drygt, man kanske möter nån, inte okej ju! haha, vilken lantis jag är, är fan folkskygg!



Jag och älskling när vi var i Danmak i somras <3 love <3

Imorrn blir livet liite lättare för då kommer min kära vän Evelyn och hälsar på mig i min ensamhet :D åh vad jag saknar henne, finns risk för en och annan tår när jag väl träffar henne känns det som!

Wopiduu på er!
/Angelica

Elinors födelsedag :D

Hipp hurraaaa för idag är det Elinors födelsedaaag!! kom precis hem från Happyhammer där det bjöds på kakor och glass :D mumsigt värre. Jag hade ju som vanligt varit kreativ och tillverkat ett finfint kort, seriöst om jag var nån annan så skulle jag vara skitglad över att vara kompis med mig! (om ni förstår hur jag menar), fasen så mycket fint pyssel man skulle få då :). Aja, sen fick hon ett najsigt armband och ett par porriga trosor xD.

Annars idag har jag vart duktig och pluggat körteori med Matilda på gymnasiet, kändes ju inte liiiite skumt att vara där nu när man inte går där längre :S. Men pluggandet gick väl hyffsat iaf, så jäkla ointressant barre.

tjaaa vad har jag mer gjort för intressant idag? träffade Becka på stan vilket var mycket trevligt :D har ju inte sett människan sen studenten! så vi hade mycket att snacka om, vi får nog ta och ses nån dag känns det som.

Kände mig lite fräsig idag, med leopardmönstrad tunika (hört att det är inne med leopard nämligen, + är helt såld på det just nu) skinnpaj och mina snygga glasögon. Haha Christoffers kommentar förut "oh har du björn borg-glasögon?????", helt ärligt upptäckte jag inte att det var björn borg förrns i typ förrgår xD. ASSÅÅ TYYYPPPP nu låter jag som värsta rikemansbarnet som bara råååkar ha björn borg, men jag kan lova er mina kära läsare (*garv*) att det är jag verkligen INTE! är så fattig man kan vara just nu. På tal om fattig så ringde dom idag från bemmaningsfirman och sa att dom hade jobb till mig på torsdag nästa vecka, inventering på Ö&B! tjohooo! money money money!!! 05:30 till 11:00... men det blir najs, lite pengar säger man inte nej till!! Behöver köpa höstskor, börjar fasen redan frysa i mina converse, som jag för övrigt ät sjukt trött på.

Ikväll blir det IDOL :D

Detta blev ett fruktansvärt intressant inlägg I know! Säger som Elinor "har väl ca 2 läsare eller så" xD

Have a happy daaayyy!!
/Angelica

Första riktiga inlägget, WOHOO!

Okej mitt första inlägg ska handla bla om kvinnans största gissel.... mensvärk!! Dagen idag har liksom blivit så mkt tråkigare än vad den kunde ha blivit om jag inte hade haft mensvärk. Så fort jag kommer på något att göra så BOOM så krampar livmodern ihop sig och framkallar obeskrivlig smärta!

Jag har en känsla av att denhär bloggen kommer att vara ganska gnällig emellanåt, då jag har många krämpor och saker att vara deprimerad över. Men vad är då bättre än att gnälla ut sin depression på en blogg??? :D

Dagens krämpor

  • Mensvärk
  • nackspärr
  • huvudvärk

Dagens ångest

  • sakna pojkvän som bor i Göteborg
  • ARBETSLÖS= jävligt fattig och kan inte köpa höstskor :(
  • Kissekattungarna försvinner på fredag

hihi! sa ju att jag kunde vara gnällig :D

Jaja, imorgon ska mamma och jag till vetrinären med våran katta för hon har skadat sig (ovanligt? nejvars) i tassen, så hennes tass är helt överdimensionerad och ser ut som ett tennisrack! stackarn, tror det är ett sår i trampdynan, hon går inte på tassen. Men hon mår bra i övrigt så det är väl inte så jättefarligt. I fredags var hon ju så pigg att hon kunde fånga en råtta till ungarna.

//Angelicaaaa


HEJ OCH HÅ BLOGG!

Jaha, vad ska jag säga? nån gång måste man väl börja blogga som alla andra. Jag tänkte såhär att det skulle ju kunna vara trevligt faktiskt. Jag tänkte att som min kära vän Elinor Andersson skriva lite om mina tankar här i livet och lita allmänt om vad jag har för mig, checka hennes blogg btw! http://elinorstankar.blogg.se/index.html .

Detta är då lilla jag, kan ju vara kul för eventuella läsare att se hur man ser ut :)

Hade gött! så får vi se om jag kommer skriva nått här eller om det blir som sist jag skulle försöka blogga för några år sen, totalt jävla dött! xD

// Angelica

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0