säljkurs dag 2

Idag har jag suttit i telefon från halv 10 till halv 4!!! helt sinnes! hade dock lunch och två raster men det blev ju iaf ca 4-5 timmar ren telefontid! Jag som trodde att det skulle vara en KURS, känns mer som att vi jobbar gratis för dom :S jag har dock fortfarande inte sålt nått :/ får skylla på att jag är ny på dethär. Fast var jääävligt nära ett par ggr! då blir man ju taggad av det iaf att nån ens överväger att köpa av en :) stördast idag var när jag ringde till en tjej och det var värsta tjurkärringen som svarade "hon bor inte här längre! så du kan ta dig i RÖVEN!!!!" det kände jag att det var ju liiite att överreagera :S. Sista dagen på kursen imorrn, sen får vi se om jag får jobbet eller inte :) om jag får det så kan jag börja jobba redan på måndag, det hade ju vart gött! Men ser ju inte så ljust ut då jag inte sålt ett jota!

Sen har jag även varit på katthemmet idag för första ggn, sjukt mkt katter! Hon som var där var jättetrevligt, men det luktade ju inte mumma därinne kan jag tala om! konstigt då dom städade massor :S går väl kanske inte att undvika att det luktar när det är typ 10 kattlådor :/ Så nu luktar mitt hår katthem :S jag som tvättade det imorse... funderar på om jag borde skölja ur det... jobbigt. Men jag får komma dit lite när jag vill och har tid så det känns ju bra :) känner att tiden tryter lite nu såhär innan jul, speciellt om jag nu får jobb också.

aja, nu blev det ett långt inlägg :P

SES! <3

säljkurs!

Idag var det första dagen på säljarkursen! Det var ett jättetrevligt gäng verkligen :D. Dock var vi bara 7 pers där, det var många som var insnöade eller sjuka, too bad för dom liksom ;) då får ju vi som var där större chans på jobben!

Kursen började med lite inledning och vi gick igenom lite säljteknik och retorik och vad man ska/inte ska säga till kunden. Sen fick vi en genomgång om Svensk premierådgivning som är tjänsten som vi ska sälja för tillfället. Lite krångligt då jag aldrig hört talas om den förut :S fast jag fattade ganska bra vad det handlade om. Sen fick vi lyssna på lite säljsamtal och snacka med säljarna på företaget, jättetrevliga dom med skall tilläggas! Sen vid 14-tiden så fick vi börja ringa själva!!!! Fy fasen vad svårt det var att sälja! jag kände att jag inte alls var tillräckligt påläst om svensk premierådgivning, visst jag hade fattat konceptet vad det var för nått men inte på långa vägar så att jag skulle kunna sälja det till någon annan :S. Det var faktiskt en på kursen som lyckades sälja! mäkta imponerd måste jag säga. Det är riktigt svårt när kunden börja ställa massa frågor som jag inte har en aning om svaret på :S kände mig riktigt borta några ggr faktiskt. Sen vardet ju självklart folk som inte ens ville ge en en chans och prata ens :/ men sen så fanns det ju tvärt om endel som var JÄTTEtrevliga och kunde säga ifrån på en snällt sätt :) det uppskattas. Jag kan känna att jag har lite för lätt att ta åt mig när folk är spydiga mot en eller när jag inte lyckas sälja nått. Men som sagt det var ju första dagen!! herre gud vad kan man begära liksom?? tyckte att jag var modig som vågade ringa till helt främmande människor bara sådär!

(bild från google)

Så mitt budskap till er alla idag är: Var trevlig mot telefonförsäljare! ge dom en chans!!! för det erbjudandet vi säljer är faktiskt RIKTIGT bra!

Men att nu ska jag slänga mig i soffan! så sjukt jäkla trött så det är ju löjligt.

Hade naaajs och önska mig lycka till imorrn på kursen :D

snöstorm

Fy helvete vad snö det är!!! nu får det verkligen inte komma mer. Idag vaknade jag hos Rasmus i Västervik, som över natten förvandlats till ett litet white wonderland, fast så mkt wonderland vet jag inte om det var :S blåsigt, snöigt och halt så in i helvete!! men det var bara att pallra sig iväg till bussen i snöyran. Bussen var faktiskt bara 10 min sen :D woooow! Men här hemma har vi varit insnöade större delen av dagen. Plogen kom klockan 14:20 tror jag det var. Det var ca 30 cm snö på vägen så vi har inte kunnat komma ut med bilen, vilket också innebar att Elinor och Mats inte kunde ta sig hit och baka lussebullar som det var tänkt :( blev en heldag med snöskottning ist. Så jäkla drygt verkligen, blir deprimerad av snö. MEN positivt är att vi faktiskt har strömmen kvar :D :D annars brukar det ju alltid vara nått litet trädskrälle som nödvändigtvis måste ramla PRECIS på en elledning.

Här kommer ett litet bildspel på hur det ser ut i Västerviks kommun nu:



På väg till busstation i Västerviken, här ser ni st petrikyrkan



precis så att snön räckte över stövelskaftet på mina kängor! YES!



Men det var bara att knalla på, för det gick ju inte direkt att komma ut med bilen så jag fick gå hela vägen :(



Och en lång promenad blev det!



hu...



Gissa om jag var glad när jag såg vårt hus i fjärran!!! xD

Aja, mkt snöskottning har det iaf blivit dom senaste dagarna, framförallt idag!

Men jag är glad för Rasmus kommer hit ikväll :D han åker till Gbg imorrn ist! Inte så kul att åka nu i dethär vädret direkt.

Imorrn är det säljkurs som står på shemat! får se om jag tar mig in till stan helskinnad i detta vädret!

bye <3

go kväll

Idag har jag och mamma att upp adventsstjärnor och advetsljusstakar här hemma :) mys. Sen har vi putsat fönster och bytt till julgardiner :P jag övertalade henne att vi skulle göra det nu innan allt blir för stressigt nu i jul. Annars så kommer det bli så att hon sätter upp dom typ natten innan julafton! så nu är det lite lagom juligt här hemma :). Stör mig på att det ska snöa massa! det räcker nu känner jag. Nu är det fint och vitt på backen och vi har fått undan snön ordentligt hemma, så det räcker nu liksom, det behöver verkligen inte komma mer snö nu.

Nu sitter jag och väntar på att Rasmus ska höra av sig. Han ska komma och hämta mig så ska vi va i stan inatt, måste dock ta en tidig buss hem imorrn. Måste hem i tid för Elinor och jag ska baka lussebullar :D och Mats ska typ titta på eller nått xD. Mamma smartskaft köpte för lite saffran så det måste jag inhandla ikväll också.

herrååå!

myspeppig dag :)

Idag är en mysig dag! eller har inte gjort så mkt än så länge, men det är fint väder ute idag ju! nääästan sol :D När mamma kommer hem ska vi fixa adventsljusstaken, och så ska man väl sätta upp adventsstjärnor och sånt mys :). PLUS att Rasmus kommer hem ikväll :D kan det bli bättre??




En bild på mig från förra julafton när mamma och jag var ute och åkte spark :D vilket jag för övrigt även gjorde igår! det är ju sjukt kul! xD och TOTALT jävla livsfarligt! höhö

see yah!

telefonförsäljare?

Låter väl som ett rätt okej yrke? Idag har jag varit på rekryteringsträff på AF för ett telemarketingföretag som just öppnat i Västervik. Blev riktigt inspirerad måste jag säga! :D lönen är väl inte skyhög men vafan, bättre än det jag "lever" på nu iaf. Så på måndag ska jag på säljutbildning :D och så får vi se om dom anställer mig sen, HOPPAS HOPPAS! Så passa dig! på måndag kanske det är jag som ringer och försöker pracka på dig saker ;)

Annars idag så svär jag över snön som alla andra! enbart blött, halt och kallt! samt jäävligt tung att skotta :S har ont i ryggen idag efter skottandet igår. Fick skotta mig fram till vedboden idag igen för min fina lilla gång som jag gjort igår hade snöat igen :( woho!

Var även och hämtade ut mitt nya id-kort hos polisen förut och FY HELVETE så jag ser ut! jag är faktiskt inte den som brukar klaga på sånt men jag ser ju ut som ett missfoster :S helt olik mig! är det inte meningen att man ska se ut som sig själv på sitt leg???!!! trodde det var hela poängen.. men aja, får väl leva med det tills jag tagit körkort :P då ska jag gå till walters foto och ta en fin bild!

Aja, tror jag ska slå en pling till min pöjk nu :)

hade göött :D

Nu är det vinter!

Nu är det verkligen vinter! massa snö ute nu. Jag personligen kan tycka attdet är ganska mysigt med snö, men bor man på landet så är det faktiskt mest jobb :S skotta hur mkt som helt, vi har inte satt på skaktbladet (stavas det så?) på traktorn, det får vi väl göra mitt i snöstormen som vanligt eftersom ingen tänkerpå det INNAN det är en halvmeter snö ute! Sen att vår traktor är av årsmodell 1959 gör inte saken lättare.... igår hade mamma och pappa lite halvt panik över att det snöade, blir så himla stressigt.

MEN! jag är endå positivt inställd! känner mig massa julpysslig nu :D ser fram emot att baka lussebullar med Elinor och att julpyssla och dricka glögg med Evelyn och hennes mamma :)



Såhär ser det ut utanför mitt fönster idag! blir inte varmare i rummet av att det är en spricka i fönstret heller xD

hej hopp! nu ska jag ut och skotta snö!

snart mat

Nu sitter jag i köket och väntar på att maten ska bli klar :P mamma lagar wok, MUMS! använder pappas laptop, som jag för övrigt använder för att spela sims på xD men nu är maten klar!

HERRÅÅÅ!

fast i skogen!

Eftersom vädret inte tänker bli bättre så får jag snällt stanna hemma ikväll :( Jag som hade sett fram emot att gosa med katterna idag. Men eftersom det snöar och blåser 14 s/m så kan jag inte riktigt ta mig till bussen :S och jag törs inte så vid E22 i kolmörkret och snöstormen och vänta på bussen, det gör jag bara inte! är ju liite för riskabelt känner jag. Så ikväll får det bli ett träningspass hemma tror jag :) behövs ju så det ska bli skönt!

Nu ska jag gå ut i ovädret och hämta in ved och leta reda på Soya, tycker synd om henne att hon ska va ute i dethär vädret :S

typ snöstorm

Fasen vad det snöger ute!! Får se om jag kan ta mig ut till bussen sen i eftermiddag i mörkret/snön/blåsten. Jag kan tycka att det är lite onödigt att ge sig ut och åka buss när det är sånt här väder :S ¨misstänker att jag får ringa och boka om mötet på katthemmet till nån dag när det är fysiskt möjligt att ta sig ut till e22 utan att blåsa bort.

Så idag gör jag ingenting xD sitter och glor ut på skitvädret genom fönstret typ.
Det är sånnahär dagar som man vill ha sin pöjk hos sig och bara gosa massor <3

see yaaah!


Harry Potter

Hej hopp!
Kom hem från bion för ca en halvtimma sen. Jag, Emelie och Matilda var och såg Harry Potter :D asabra var den!! nu vill man ju se den andra delen direkt liksom!!! xD trevligt var det iaf, sen gick vi till mejeriet och fikade lite innan bussen gick.

Nu sitter ju i pyjamas och ska nog ta och hoppa i säng :) har ont i magen av alla popcorn och kakan jag åt på mejeriet :S

Natti natti! <3

katthemmet!

Om ni minns så skrev jag för ca två veckor sen att jag skrivit upp mig som volontär på katthemmet i stan, och idag svarade dom på mitt mail :D. Jag ska dit på tisdag och så ska vi gå igenom hur det fungerar där :) åh vad spännande ju! Katteeer<3<3<3<3 Skönt att ha nått att göra lite då och då iaf :) speciellt som det är för en god sak. Någon måste ju gosa med dom hemlösa katterna liksom! jag ska klappa och gosa massooor med dom små sötingarna! och typ byta kattsand och sånt "skojj" ;) dom kommer säkert riva sönder mig hela bunten xD höhö. Nejvars, det blir nog bra :) jag brukar ju ha bra hand med djur så. Speciellt katter. Katter, kor, får och höns är mina favoritdjur ;P

 Detta är Julias kattungar årgång 2009 tror jag bestämt :) sötbollar! <3

bowling

Igår var en mycket trevlig dag må jag säga :D Först var jag och Emelie hos mormor och bakade pepparkakor, alltid lika mysigt att lyssna på/sjunga julmusik och baka pepparkakor hos mormor. Sen på kvällen var det s.k bowlingfest för 4 st folk som fyllt 20 :) god mat och diverse förfriskningar blev det även. Jag kan konstatera att jag är SÄMST på bowling, har inte blivit bättre sen sist, snarare tvärt om xD Rasmus och jag kom hem klockan 21 ;P vilka penisonärer jag vet ;). Resten av folket drog vidare men Rasmus skulle upp tidigt så vi gick hem och myste till det lite istället :P kan säga att det dög det med!

 
Snygg bild på David och mig där vi posar/peppar JÄRNET!! xD


tudeliduuu

gravid!

Inatt drömde jag en så sjukt jäkla verklig dröm att jag var gravid!!!!! inte alls som sist jag drömde det, då det bara kändes som att jag var väldigt mätt xD. Nej nej! denhär drömmen innehöll verkligen allt! Jag var så himla lycklig över att jag var med barn, kunde verkligen känna kärleken till den lille därinne i magen. Men så insåg jag att jag aldrig skulle kunna försörja ungen, att jag inte alls var redo för att få barn! så jag bestämde mig för att göra abort, och det var verkligen HEMSKT!!! det var så hemskt när jag skulle berätta för alla att jag inte kunde behålla barnet :S. Detta var en onödigt djup och känslosam dröm tycker jag, en såndär dröm som hänger sig kvar i bakhuvet hela dagen. hu..

Iaf! Rasmus sov hos mig inatt :) och idag är det värsta ruskvädret :S det blåser och jag tror minsann att det är lite snö i luften! om inte annant så börjar det väl snart för det är så mörkt ute. Hu, idag ska jag skicka in lite jobbansökningar och sen får det va nog! ska nog krypa ner i soffan och kolla på film "en riddares historia" får det nog bli, älskar den filmen! har sett den ungefär hundra ggr, men den blir aldrig uttjatad! :P

puss och kraaam <3

hihihi (A)

HAHAHAH! Elinor skyll dig själv du sa att jag fick lägga ut den ;) saknar våra förfester hos Evelyn! så sjukt roliga!


Enjoy ;)

snö

Idag när jag drog upp min rullgardin så var det alldeles vitt ute!! det snöade! vad fasen?! fast det är ju iofs november, ganska mkt november till och med. Så det är väl egentligen acceptabelt. Det är lika bra att dra på en julskiva och acceptera att det är vinter xD Vilket påminde mig om att jag måste ringa mormor och bestämma vilken tid jag och Emelie ska baka pepparkakor hos henne på lördag :D

Ikväll kommer Rasmus hem <3 kärlek på det liksom :P

puss och kraaaam!

hmm

Jag känner att mitt liv är lite upp-och-ner just nu... pendlar mellan att vara jättelyckligt och ha panikångest :S Jag blir ju väldigt glad över tanken på att Rasmus och jag antagligen kommer flytta ihop i Gbg och att jag förhoppningsvis hittar ett jobb där... men å andra sidan så om jag inte hittar ett jobb eller något annat sätt att försörja mig på så kommer plötsligt livet att ta en heeelt annan vändning! för jag kan inte flytta om jag inte kan betala hyra, och kan jag inte flytta så är det ju ganska kört mellan mig och min karl :( så däri ligger ångesten.

videoblogg!



HAHA! jag lyckades! nu kan jag lägga upp massa roliga filmer :D Här är en som jag gjorde i fredags, där jag typ visar hur man gör en matlagningsvideo xD lite halvseriös sådär ;P

Farsdag!

Idag är det farsdag! så grattis till alla pappor! Vi firade min pappa igår med våfflor och så var Tom här. Idag fick han present av mig och mamma, jag hade köpt en lite finare duschgel till honom. Idag var mamma och jag ute hos morfar och Bibbi och fikade, trevlans :)

Tycker att det är söndag vääldigt ofta nu för tiderna. Det kan ju antagligen bero på att man gör så mkt på helgerna, och det är helgerna man längtar efter så dom går sjukt fort! Som sagt så har Rasmus varit hemma i helgen och vi har bestämt oss för att satsa på att flytta ihop inom en snar framtid :D detta innebär att jag måste flytta till Göteborg, och för att göra detta behöver jag ett jobb vart som helst/traineeplats på frisörsalong. Så om någon har nått tips på jobb eller traineeplats i Göteborg så säg till för fasen!!!

Helgen har iaf varit fylld med jobb hemma (bor man på landet är man aldrig ledig tydligen) och mkt mys med älsklingen <3

Vad gäller den kommande veckan så ska jag försöka träffa Evelyn-bus nån dag och så kommer faktiskt Rasmus hem igen på fredag, sen är det 20-årsfest på lördag :D bortsett från detta så ska jag väl träna och söka jobb/praktikplats som vanligt. PLUGGA KÖKORTSTEORI är ett måste! har kört massa bil idag :D det gick skitbra!

see you :D

helg

Nu är det lördag. Igår kom Rasmus hem till mig <3 han berättade att han troligtvis kommer på kvar i Göteborg när han avslutat sin utbildning där. Så jag har bestämt mig för att jag ska flytta dit till honom :D och att jag tänket bli frisör!!! jag SKA bli frisör, inget annat duger, så är det bara!!! och jag kan inte bli det i denhär skitstaden så då blir slutsatsen att jag flyttar härifrån. Och det blir Göteborg för att Rasmus bor där, flyttar jag inte dit så kan vi inte vara tsm längre, pallar inte långdistans länge till. Så jag håller på för fullt och letar efter salonger i Göteborg som är villiga att ta in mig som trainee :) vet ni om nån så hojta!!

Fy fan vad bra det känns att ha bestämt sig för ett mål här i livet :D flyttar jag inte nu/snart så kommer jag bli kvar här föralltid och det vägrar jag! visst jag gillar Västervik och jag är en lanttjej absolut! men nån gång i livet måste man prova på något annart, annars kommer jag ångra mig så jävla hårt i framtiden! Och funkar det inte i Göteborg så får jag väl flýtta hem igen, svårare än så är det inte. Hoppas ju dock att det ska funka såklart :P

Nu tror jag Rasmus kom! såå see yaah!

MEEEEEN!

Här har man stått och slavat i köket och så ringer mamma och säger att hon och pappa blir försenade hem för att dom måste in till stan och hämta en bil!!! GAAH!!! så det blir antagligen ingen träning ikväll heller :( kanske får ta och dra fram crosstrainern och piltesbollen och köra lite hemma ist, jag måste träna annars blir jag GALEN!!!

Kom precis på att imorrn kommer den förlorade pojkvännen hem :) det blir trevligt!

Nu ska jag fan gå och äta min asgoda köttfärssås och spagetti SJÄLV!!! *mästerkocken har talat*


Randig

Jag köpte den randiga ;) insåg att jag inte hade råd med den andra. Och den randiga var ju coolare. Köpte även ett par knästrumpor som jag gått och suktat efter i flera månader, och en farsdagpresent till pappa. Nu får jag inte köpa fler saker på länge om pengarna ska räcka.

Ikväll ska mamma och jag ge oss på body pump igen, jag ska ta dom lättaste jävla vikterna jag kan hitta!! fick ju inflammation i musklerna sist, och det var INTE roligt. Jag är ju för klen.

Men att nu ska jag laga mat!

herrååå!

POLISEN!

Hör och häpna! igårkväll kom polisen hem till oss!!!!! Grannen hade haft inbrott, så dom undrade om vi hade sett nått, och lantis som man är så hade pappa sett en "skum bil" när han var hemma en sväng på dan. Så polisen förhörde pappa i våran hall xD stackarn, han blir juså stressad av sånt där. Ne men så det var ju polispådrag som fasen här ute i ingenmansland igårkväll.  Så pass så mamma och jag blev försenade till ljuspartyt i Gunnebo. Där vann vi förövrigt lite ljus :D hör och häpna! otursfamiljen vann nånting!!!!

svårt beslut xD

Innan jag gick in på min blogg igen nu så hade jag näästan bestämt mig för att köpa den randiga, för jag inser ju att jag inte har råd med den andra innerst inne, och så läser jag vad alla har kommenterat. Alla tycker tydligen att jag borde köpa den dyra skjortan xD vad fasen liksom ;p men ja, jag erkänner ju att den är snyggast. Men köper jag den andra så har jag ju råd med fler saker :D Äsch! Elinor och jag ska hänga lite på stan imorrn så vi får väl kika vidare på det då, hon förstår ju min ekonomiska situation ganska bra :)

HAHA vilket ytligt litet i-landsproblem "åh neej, jag vet inte vilken skjorta jag ska köpa!!"

Fräschhhh!

Nu känner jag mig riktigt fräsch i håret :D blev asanöjd som vanligt. Josefine är verkligen en jättebra frisör, så himla söt och trevlig är hon också! Efter jag klippt mig gick jag och fördrev tiden lite på stan och hittade självklart två skjortor på Åhléns som jag numera ÄLSKAR, köpte ingen av dem dock, ska fundera på vilken av dom jag vill ha, eftersom jag inte är världens rikaste så har jag inte råd med båda.



Här är den ena, det är preciiis en sån som jag har velat ha jättelänge, MEN den kostar 399 kr och det är inte riktigt okej, dock har jag 50 kr rabatt på Åhléns så då blir det ju 350 typ, men det är fortfarade för dyrt egentligen...



Detta är den andra då. Den har jag aldrig funderat på tidigare, men den var riktigt snygg tyckte jag :D sen var den inte lika dyr heller, kostade 250 tror jag och som sagt, 50 kr rabatt så alltså bara 200 kr!!! vilket jag faktiskt skulle ha råd med :).


Men jag tror jag tycker att den andra är snyggare... Men det är väl bara att glömma den egentligen då den faktiskt var förjävla dyr :(

Vilken tycker ni? :P

Btw kan ni ju kolla in mitt hår också på bilderna :P fräscht va? :D Det luktar ju så jäkla gott när man varit hos frisören också! MUMS!

Frissan :D

Snart ska jag trampa iväg till bussen, ska in till stan och klippa mig :D har inte klippt mig sen i juli så det är väl på tiden kanske xD idag har jag kläd-ångest... bläk, känns som att alla mina kläder är SKITFULA! få kika om jag hittar nått fint billigt i stan.

lägger upp bild på den nya frillen sen när jag kommer hem :)

seeee you later! <3

Vinter!

Nu är det fasen vinter!!! har snöat/regnat ute hela dagen ju. Först när jag vaknade var det bara massa regn men senare övergick det i äckelblötsnö :S som la sig på backen så det blev alldeles vitt :O ja, det är ju iofs november så det är väl egentligen acceptabelt med snö nu antar jag. Jag måste erkänna att det är ganska mysigt med sånthär ruskväder också, så länge man slipper gå ut :P räckte med att gå mellan huset och verkstan för att jag skulle bli helt dyngsur! nu regnar det dock igen så snön som hade lagt sig på marken är typ borta nu. Tror inte jag är riiiktigt redo för snö än på ett tag.

Igår iaf var mamma och jag och tränade core på boll igen, asså... jag fattar inte hur i helvete man ska göra xD helt stört! rullar ju av bolljävlen hela tiden! men får väl erkänna att det gick lite bättre än sist. Jag har ju träningsvärk i ryggen och axlarna iaf så nått rätt måste jag ha gjort :P Vet dock inte riktigt om det är träningsvärk eller nått annant skit jag har i axlarna, ont gör det iaf!

 AJ aj ajjj....


SEE YOUUU!!

förvirrande

Hände en så sjuk grej förut! Jag var 100% säker på att jag skulle ha möte med min jobbcoach den 9 kl:10. MEN idag klockan typ 11 ser jag att hon har ringt. Hmmmmm tänkte jag då... varför? men jag tänkte att hon ville väl bara påminna mig om mötet imorrn, så jag hoppade in i duschen som vanligt, funderar vidare på saken och inser att jag kanske inte är riktigt 100 på att det verkligen var den 9. Så när jag duschat färdigt och har letat upp den lilla post-it-lappen som jag skrivit ner tiden och datumet på, tror ni inte att det står den 8 på lappjävlen då eller?!! JOO det gör det! gaaah!!! så jag ringde upp henne och bad om ursäkt så snackade vi lite. Ibland blir det lite kortslutning i hjärnan xD

Btw så har jag kommit på en lösning på mitt lilla problem med att hantverkaren väcker mig varje jävla morgon, svaret på det är ÖRONPROPPAR! :D inte så bekvämt att sova med saker i öronen, men jäkligt mkt bättre än att vakna av att det låter som att halva huset håller på att falla i bitar!

Har ingen aning vad jag ska göra idag... har redan kört in två kärror ved så det klarar sig. funderar på att baka bullar, vet inte om jag kan det dock xD har aldrig gjort det själv nån gång. Men jag är så himla sugen på hembakta bullar så det är olidligt! ska kolla runt om jag hittar nått enkelt recept :)

ha det gött, ät KÖTT xD haha den var ny ;)

Katthem!

Nu har jag gjort en MYCKET god gärning! Jag har nämligen anmält mig som ideell arbetare på kattehemmet i Västervik :D Jag tänkte att eftersom jag älskar katter och har hur mkt tid som helst i världen så borde jag ju göra något bra! Så jag skickade precis iväg ett mail till djurskyddet och sa att jag väldigt gärna vill jobba på katthemmet. Det känns ju som en bra sysselsättning när jag inte har något "riktigt" arbete. Man dör ju lite innombords när man kollar på alla söta bilder på deras hemsida ;P så jäääkla sötaa! <3 jag ska ge all min kärlek till dom små kissemissarna om jag bara får chansen!


Alla helgona-helg!

Eftersom denna helg tillägnas de döda så har vi varit och besökt kyrkogården, två ggr till och med! Igår (lördag) var Jag, Tom, mamma, pappa och Jörgen där och la på en fin dekoration och tände ett ljus på farmor och farfars grav. Jättefint blev det.

Efter att vi vart på kyrkogården så hämtade vi upp Elinor som hängde med hem. Vi gjorde en fin pumpa och rostade pumpafröna i ugnen vilket blev riktigt gött! bortsett från att det känns som man har käften full med bark när man ätit för många xD
Vi gick även en promenad i det vackra höstvädret och tog lite mysiga bilder:







WHAAAT?! xD



Elinor var på topp! xD





Skills!





Snyggast i kommun, LÄTT!! ;P




Fina små taco-pumpor blev det till middag :D



När vi skjutsade hem Elinor på kvällen så passade vi på att ta en sväng till kyrkogården för att kolla på alla fina ljus, verkligen jättefint var det!


Nu ska jag börja med dagens arbete!

see you laterrrrrrr


hallooo mina gullvippor :D

Idag är det fredag, redan liksom! :O känns som att denhär veckan gått väldans fort. Vilket iofs är rätt skönt :) innebär ju att det snart är nästa vecka och då kommer Rasmus hem<3. Idag ska jag åka med pappa in till firman och städa, så jag tjänar ihop mig en liten slant :D. Dock inte det bästa som finns att städa toaletter och omklädningsrum där det jobbar 4 karlar... usch.... men jag har handskar så jag inte blir alltför kontaminerad. Ska även städa kontor idag, det är ju aningens fräschare iaf.

Annars blir det väl fredagsmys med mamma och pappa ikväll :) idoool! Eller dom ska väl envisas med att kolla på dobidoo istället... inget ont om dobidoo men idol är nog snäppet bättre :P eller jag vet inte xD tycker båda är bra, men det är inga bra gäster på dobidoo ikväll så det får bli idol för min del.

Det är alla helgona-helg i helgen så det ska firas imorgon :) besök på kyrkogården hos farmor och farfars grav. Sen blir det nog good mat hemma. Förhoppningsvis ska jag försöka klämma in lite kvalitétstid med Elinor också :). Får väl ta och ringe na ikväll och fråga hur vi ska göra.

SEEE YAAAH!!!!

lööööv

Jag måste härma min kära vän Evelyn som skrev på sin blogg att hon är så kääääär i sin pojke och säga att jag är så KÄÄÄÄR i MIN pojke! <3

Jag saknar honom så jägarns mkt nu! är mer än en vecka kvar tills han kommer hem också :( wääh!


bilder från igår



Elinor plågas under nålen xD många snygga miner blev det må jag säga!



Och här har ni dom beryktade skorna :D åh vad jag älskar dom <3


Jaha, idag har jag sjuuukt ont i huvet :S INTE okej! det är ryggen som spökar nu igen :( jag blir galen på't. Ska väl ta och gå ut en sväng så kanske det blir bättre.

herrååååå!


tränat!

Tjoho! blev ingen träning igår som det var tänkt, var så sjukt trött. Men IDAG då jävlar har jag tränat :D och fyyyy vad skönt/jobbigt det var! saknat det som fasen. Så nu känns ryggen snäppet bättre igen, måste hålla i med träningen nu så det inte blir värre igen.

Har vart på stan med hela Elinors släkt (kändes det som iaf) idag :D Elinor tattuerade sig och jag köpte mig ett par SKITSNYGGA höst/vinterskor som jag ÄLSKAR av hela mitt hjärta, nästan så Rasmus får ta ett steg tillbaka... eller... neee xD inhandlade även lite smått och gott på H&M, en deo, makeup sponge ( haha vilket kul namn xD) och så fyndade jag ett läppglans för endast 9.50 riksdaler! :D Kan ladda upp bild på skorna och på Elinor när hon plågades hos tatturerarn imorrn.

Nu är jag tröööött! ska slänga mig på soffan och mysa medf filt och kudde <3

Puss och kraaaaam!

utvilad!

Fy helvete vad skönt jag har sovit inatt!!!! gick och la mig vid halv 10 igår och somnade så fort jag lagt huvet på kudden ungefär xD Så idag mår jag faktiskt rätt bra, tror att jag är feberfri iaf, har inte kollat men känns så. Dock känner jag mig fortfarande sliten efter helgens strapatser :P. Lite tråkigt att vakna ensam imorse :/ drygt när man är van att sova med sin älskling och sen plötsligt så är han borta igen. bläk på det. Men jag överlever!

Jag känner mig så sjukt flottig! har inte tränat på en hel vecka :S och det börjar kännas i ryggen nu kan jag ta och meddela! som sagt så är ju min rygg helt jävla felkonstruerad så om jag inte tränar får jag pissont! så ska försöka dra med mig mamma på coren ikväll tror ag bestämt :)

Men gud jag måste ju berätta om tjuren igår!! såhär var det, igår när Rasmus skjutsade hem mig när vi kom in på våran väg så stog tjuren utanför stängslet på vägen!!!! fy helvete! seriöst största tjuren i kommun xD men han är snäll, men man blir ju liiite rädd iaf. Men vi kunde köra förbi honom rätt bra och sådär, för han är som sagt rätt lugn. Så när jag kom hem så försökte vi få tag i dom som äger korna, men det gick ju inte! Så ringde dom upp iaf när dom hade sett att vi hade ringt, jag ba "ehm, är ni medvetna om att eran tjur står utanför stängslet på vägen?" då kom dom hit iaf, men då hade tjuren snällt gått in igen xD jäkla liv över det där tjurskrället asså! men det måste antagligen vara hål i stängslet nånstans... fast han är ju jäääävligt stor så om han bara vill så kan han ju typ kliva över/genom stängslet hur lätt som helst xD aja, allt ordnade ju upp sig till slut!

nu ska jag ut och dra igång fläkten i verkstan!

see yaaaaah <3

RSS 2.0